Forskere vil lage et dommedagshvelv på månen Vitenskap

Da hun lanserte sin første bemannede rakett, SpaceXs Falcon 9-rakett NASA skal etter planen bringe astronauter til den internasjonale romstasjonen 30. mai. De Romfart, med avgang fra samme startpute som brukes til å bringe folk til månen, markerer andre milepæler, Samt: Dette er første gang et privat selskap sender mennesker ut i verdensrommet; Dette er den første romskytingen fra USA siden 2011. Lanseringen var planlagt til 27. mai, men var Modifisert på grunn av regn.

Til minne om dette historiske øyeblikket, Stabler Brukte en blanding av nyheter, regjerings- og andre arkivrapporter for å manipulere galleriet til 50 historikere i verdensrommet. Selv om ideen om utenomjordiske galakser lenge har fascinert mennesker, ble romfartøyer en realitet til andre halvdel av det 20. århundre, da mennesker var i stand til å se utenfor Jorden – og i det første tilfellet fotografier tatt fra Jorden for å se Jorden.

Vi tenker på den første til mange hendelser i rommet fra midten til slutten av det 20. århundre, med god grunn. Den kalde krigen mellom USA og Sovjetunionen var en viktig faktor som påvirket spredningen av romoperasjoner. Begge land konkurrerte om dominans i verdensrommet, og mange av de første landene som nådde verdensrommet skyldtes de to landenes “første” ønske. Da den kalde krigen brøt ut i siste del av århundret, var det lite insentiv for noe land å raketter ut til et annet. Men som vi kan se med SpaceX, er menneskers lidenskap for rom og ønsket om å utforske universet sterkere enn noensinne.

Fortsett å lese for et detaljert tilbakeblikk på noen av de mest berømte astronautene i verdensrommet, inkludert Storbritannias første astronaut, det første insektet som besøker verdensrommet og planetens første astronaut.

READ  'David er redd': indre historie om hvordan Bowie møtte John Lennon David Bowie

Kan hende du også liker: USA siden året du ble født. Marine Corps historie

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *