Første Galaxy Book Ultra kombinerer kraft og ultimate tilkoblingsmuligheter – Samsung Newsroom UK

Galaxy Book3 Ultra, den nye flaggskip-PCen fra Samsung, flytter grensene med den kraftigste prosessoren i Galaxy Book-serien og enestående tilkobling innenfor Galaxy-økosystemet.

Ytelsen til Galaxy Book3 Ultra er ekstrem. Resultatet: uanet produktivitet og ubegrenset kreativitet. Den kraftige PC-en er utstyrt med prosessoren på 13meg generasjon Intel® Core™ i9, et NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 bærbart grafikkort som sikrer grafikk i studiokvalitet, og en 16-tommers 2X dynamisk AMOLED-skjerm med 3K-oppløsning for imponerende visuell ytelse.

Med Galaxy Book3 Ultras sømløse tilkobling har du enkel tilgang til Galaxy-økosystemet. Med Samsung Multi Control kan du bruke Galaxy Book3s tastatur og pekeplate til å kontrollere nettbrettet og til og med smarttelefonen. Galaxy-nettbrettet ditt blir en andre skjerm med funksjonen Second Screen. Koble til hvor som helst med Microsoft Phone Link og funksjoner som Instant Hotspot og Recent Websites. Det er klart, Galaxy Book3 Ultra overskrider grensene til PC-en og åpner en ny verden enda mer tilkoblet.

Sjekk ut infografikken for å lære mer om den nye Galaxy Book3 Ultra.

READ  Snart vil det være mulig å låse opp iPhone med en maske (uten Apple Watch)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *