Forsvar Sony eller vurder løsninger

Microsoft fortsetter å anstrenge seg for å overbevise den britiske konkurranse- og markedsmyndigheten. I den siste informasjonen delt av MLex (via avganger – Resetera), skal programvareselskapet ha tilbudt «løsninger» og det er nå opp til den britiske vakthunden å avgjøre om den vil klarere avtalen eller «beskytte Sony».

I februar publiserte CMA sine foreløpige funn i etterforskningen Microsoft-Activivision-avtalen på 69 milliarder dollar. Dessverre for Microsoft var resultatet av den grundige undersøkelsen ugunstig, og CMA understreket sin preferanse for strukturelle rettsmidler fremfor atferdsmessige rettsmidler.

I denne forbindelse har konkurranseregulatoren anbefalt delvis avhending av Activision Blizzard eller salg av selskapets Call of Duty-virksomhet og andre titler. Tilhengere av avtalen ga uttrykk for sin misbilligelse av CMAs funn, mens Activision Blizzards konserndirektør Lulu Cheng Meserve sa at CMAs bekymringer var for betydelige. Fokusert på Sony. Dette er imidlertid ikke første gang den britiske regulatoren trekker frem Sony. I løpet av hans tid Fase 1 undersøkelseHan uttrykte også bekymring for at Sony kan bli nektet ny tilgang Plikten kaller Spill.

Microsoft tar imidlertid alle mulige skritt for å få vakthundens godkjenning. I følge en rapport fra MLex har Redmond-firmaet gitt britiske spillere og utviklere løsninger for å «maksimere fordelene med avtalen». Dette inkluderer en «100 % saldogaranti» for Xbox- og PlayStation-tilgang TORSKMed «juridisk bindende forpliktelser» for å sikre at «minst 150 millioner ekstra spillere» har tilgang til spillet på andre konsoller og skystrømmetjenester etter oppkjøpet.

Dette tilbudet er direkte og spesifikt rettet mot CMAs bekymring for Sony. Med det er det ingen overraskelse at Microsoft har kalt inn den britiske regulatoren, som noen har anklaget for å ha samarbeidet med programvareprodusentens rival.

READ  Til tross for rykter, nekter Oppo og OnePlus å forlate det europeiske markedet

«Det er nå opp til CMA å blokkere denne avtalen og beskytte Sony som den dominerende markedslederen, eller å vurdere løsninger som gjør flere spill tilgjengelig for flere spillere,» sa Microsoft.

I en relatert nyhet, EU-kommisjonen Varig En gjennomgang av lenken 25. april. Det ble ikke gitt noen forklaring i søknaden, men EUs konkurransekommissær Margrethe Vestager sa i et nylig intervju at EUs regulatorer Jeg vil ikke skynde meg Konklusjon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *