Fortnite forhåndsvisning for kapittel 3 sesong 3 – Breakflip

Epic Games har sluppet de første teaserne for utgivelsen av Chapter 3 sesong 3, som vil bli utgitt i løpet av de neste dagene!

Sesong 2, episode 3 av Fortnite går mot slutten og vil snart bli erstattet av sesong 3, med helt nytt innhold! Vanligvis begynner Epic Games å erte den nye sesongen noen dager før utgivelsen, og hinter om nytt innhold som kommer.

Denne gangen er det noen uker før utgivelsen av den nye sesongen som begynner å bli ertet. Faktisk, ifølge informasjonen som er tilgjengelig i spillet, skulle neste sesong bli utgitt 4. juni 2022, men en første teaser er allerede tilgjengelig på sosiale medier!

Fortnite Kapittel 3 Sesong 3 Forhåndsvisning

de Den første forhåndsvisningen av den nye sesongen av Fortnite Den er allerede tilgjengelig, selv om det for øyeblikket avsløres lite informasjon gjennom denne videoen. For å finne den, alt du trenger å gjøre er å gå til tweeten nedenfor, lagt ut av den offisielle Fortnite-kontoen, med tittelen » Utseende. » :

Flere teasere bør slippes i løpet av de kommende dagene, og gi oss mer informasjon om den fremtidige sesongen og innholdet, men også flere ledetråder om betydningen av denne første teaseren.

Som en påminnelse, sesong 3-utgivelsesdatoen er for øyeblikket satt til 4. juni, men ingenting er sikkert på dette tidspunktet ! Vi må vente på offisiell informasjon fra Epic Games for å vite mer.

bli med i vår Discord FR i Fortnite Y Følg oss på Twitter å følge med på nyhetene våre og stille spørsmålene dine!

READ  Google kommer stadig med nye oppdateringer

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *