Fortnite fortsetter å «rocke» og motta Xbox- og Playstation-nyheter

Fortnite fortsetter å utstede kort og har et sterkt rykte. Etter den nylige kunngjøringen om at Fortnight Xbox vil være tilgjengelig gratis på skyspilling, er det nå et nytt forsøk fra Sony PlayStation.

Kom og møt henne.

Fortnight fortsetter å være et av de mest populære spillene, som fortsatt er det viktigste faktum fordi spillet allerede er 5 år gammelt.

Nyheter som Fortnite har nylig blitt annonsert.

Fortnite er tilgjengelig gratis på Xbox Cloud Gaming

Faktisk er Fortnight en kjendisbegivenhet som gradvis oppdaterer seg selv, beholder vanlige spillere og blinker med nye spillere.

Selvfølgelig har merker innsett dette, og nylig avduket deres samarbeid med Epic Games for å gjøre Fordnight tilgjengelig gratis på utvalgte enheter med Xbox Cloud Gaming (Beta) uten behov for et Xbox Game Pass-abonnement. .

På denne måten kan Fortnite-fans spille hvor som helst med en Microsoft-konto og iOS, iPadOS, Android-telefon eller nettbrett eller Internett-tilgangsenhet med en valgt nettleser inkludert Windows-PC. Du trenger ikke et Xbox Game Pass-abonnement for å spille.

Utfordring lansert for Fortnight og PlayStation-fellesskapet: «Supply Lama»

Senest avduket Sony PlayStation en annen innovasjon, nemlig en utfordring for Fortnight og PlayStation-fellesskapet: «Supply Lama». Utfordringen varer til 23. mai.

I denne sosiale utfordringen, for å høste belønningene, må spillere logge på Fortnite og rømme fra så mange stormsirkler som mulig. Poengsummene til alle utfordringsdeltakerne legges sammen og telles mot målet.

1653341708 185 Fortnite fortsetter å motta den nye Xbox og

For å delta må spillere logge på Epic Games og PlayStation Network-kontoene sine og bidra til ett eller flere sosiale mål i Battle Royale og Zero Built-in-modusene (Solo, Dio, Trio, Team). Ingen andre MTL- eller Fortnite-spillmoduser er inkludert. Til slutt, når de sosiale målene er fullført, vil de bli belønnet for hver milepæl de har bidratt med. Det skal bemerkes at det kan ta opptil en time å telle matchpoeng.

READ  Hvorfor har 'Super Spikes' skapt kontrovers i OL?

1653341708 605 Fortnite får stadig den nye Xbox og

«Supply Llama»-utfordringen er delt inn i tre stadier, hver med ett mål: å rømme fra et visst antall stormsirkler. Hver gang de deltakende spillerne når dette tallet vil de motta belønninger og kan fortsette å spille for å nå neste mål.

Gå hit for å lære mer om utfordringen, de sosiale målene som skal nås og belønningene som er tilgjengelige. Besøk også produktsiden, hvor du kan bruke V-Bux til å kjøpe et bredt utvalg av kosmetikk i Camins globale valuta, Port Pass og Fortnight »Store. .

Som du kan se, fortsetter Fortnite å gi bort kort! Hvor ofte spiller du Fortnite?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *