Fortnite går tilbake til mobile enheter takket være NVIDIAs GeForce Now

Fortnite, Ftn, Nvidia, GeForce, Now, mobil, Apple, Epic Games, Google, procès, court, poursuites, streaming

Forbudt i Apples appbutikk er det takket være sendingen at Fortnite kommer tilbake til mobile enheter. For øyeblikket kan Battle Royale spilles på smarttelefoner i lukket beta takket være GeForce Now.

I 2021 fant Epic Games i en juridisk konfrontasjon med Apple og Google på Fortnite. Uenigheten stammet fra Epic Games’ motstand mot 30 % skatt pålagt av Apple på kjøp i apper.

Så ble Fortnite utestengt fra App Store da utviklerne bestemte seg for å inkludere ditt eget betalingssystem i spillet. Resten av historien vet vi blant mange passasjer i nemndene og det intense mediesammenstøtet mellom begge motstanderne. Nå for tiden, Fortnite er ikke tilbake på mobil ennå iOS og var til og med et offer 5 års utestengelse fra App Store av Apple METROer strømmetjenesten GeForce nå har til hensikt å bringe den tilbake.

GeForce nå utgitt i 2020 av Nvidia, på Safari Mobile. Fortnite var til stede i tjenestekatalogen, spre rykter om spillets retur til iOS selv før GeForce Now ble utgitt. Spillet er tilgjengelig for øyeblikket. i begrenset beta for et lite antall spillere. Nvidia har til og med gjort sitt beste for å optimalisere spillet på smarttelefoner best mulig, har redesignet alle spillkontrollene. For å registrere deg for denne lukkede betaversjonen, Det er her.

READ  Luksus flytende badstue med utsikt over nordlyset pryder Norges bredder

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *