«Forvirrede scener», «Untitled skandale» … Hva mener pressen om denne Champions League-finalen?

Måtte være skeptisk. To år før OL dukket Paris og Frankrike opp Alvorlige feil i systemet.

Spanske medier unnlot ikke å følge UEFA. «Sannheten er at det ikke bare er en fiasko, og UEFAs image har lidd mye.»Pek på Mundo Deportivo Når Daglig post Provosert «A Night of Chaos» og The Telegraph Tristhet «Forvirrede scener».

Samme historie, på Catalan Daily Sport-siden. «Skam: Finalekampen startet en halvtime for sent på grunn av forstyrrelsen ved inngangen til stadion», Les den første siden denne søndagen. Ærespresidenten i sportsavisen gikk ikke med døde hender. Høyt respektert midt i spansk fotball, fordømte han Liverpool og «skaren av barbarer uten inngangsbilletter» i sin blodige lederartikkel. «De skapte ikke navngitt korrupsjon ved portene til stadion, noe som kan være en katastrofe, og selv om alt går tilbake til det normale på grunn av forsinkelsen i avspark (…) kan disse fakta ikke gå ustraffet.»Han skrev.

«Den beste målvakten på planeten»

På spillnivå forble prestasjonen til Thibaut Courtois i alles minne. «Den ubestridelige helten i denne finalen»Marca tar et standpunkt når Mundo Deportivo beskriver de røde djevlene som en lovende keeper. «Han dominerte boksen sin med stor selvtillit og spredte fred i forsvaret sitt. Hver redning sørget for at Real Madrid ikke ville spille i finalen og de ville vinne den.»

Teamet nøler ikke med å si at den tidligere Gencois «Den beste målvakten på planeten.»

Hvis spansk presse snakker om Vinicius «வராத எம்பாப்பே», Deres engelske kolleger fokuserer på det skuffende scenarioet til Liverpool.

«Den harde sannheten er at svært få Liverpool-spillere har nådd sitt beste. Kanskje dette skyldes en viss sesongmessig mental og fysisk utmattelse, inkludert en tapende kamp med Manchester City om Premier League-tittelen.»spør The Guardian

READ  Britiske og irske løver: Sør-Afrika forårsaker første tap av turister

De uttrykte sin beundring for dette Real Madrid Telegraf.

«Historien vil se tilbake med undring på hvordan de modifiserte og foredlet det detaljerte spillet sitt for nøyaktig å identifisere disse nøkkelspilløyeblikkene fra midten av forrige tiår.»

I Tyskland, landet til Jrgen Klopp, nølte ikke Bild med å gå forbi den kjente teknokraten. «Hans verste konkurs». I Italia hyller Gazette dello Sport Carlo Ancelotti. «Han er respektert og beundret av de som var i stand til å berømme ham først som spiller og deretter som trener.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *