Fotball, landslaget | Fagermo kommenterte Solbagan som den nye landslagssjefen. Nå snakker han om en spesiell ting som skiller ham fra garderoben

– Jeg tror det sender et veldig galt signal, sier Doc-Elev Fagermo.

VALLE / INTILITY ARENA (Nettavisen): Doug Elev Fagermo har kommentert tilstanden til landslaget, med interne problemer som kulminerer i sammenstøt i november og lekkasjer utenfor pressen.

Fagermo var tydelig på hvordan han senere ville håndtere situasjonen og hvem han ville velge som Lars Lagerbooks etterfølger.. Siden den gang er det bekreftet at Stale Solbagen vil lede Norge i jakten på EM- og VM-kvalifiseringskamp, ​​og Federmo forteller Netavision om en endring han allerede har lagt merke til mellom de to trenerne.

Les også: Fagermo kaller den norske skandalen «uakseptabel». Det er nå klart for ham hvem som skal fange landslaget

– Jeg synes dette er veldig bra, den beste jobben som er tilgjengelig for oss. Det er også sant at han er nordmann fordi det er som spillerutvikling, utmerket trenerutvikling. Solbagans beslutninger taler for seg selv, så jeg synes dette er veldig bra for landslaget. Jeg er glad for det, sier Fogermo til Netavision.

Legger til mer:

– Inntil Solbagan er tilgjengelig i markedet, synes jeg det er greit. Det var en uheldig situasjon for Corona og det medfølgende landslaget, men jeg tror fortsatt det er akkurat det NFF gjør nå. Det skaper ny spenning, håp og optimisme. Nå skal han ikke ta ut Lillestrom-spillerne, men heller ta spillerne ut av Valerenka, du kan sitere meg, sier han med glimt i øyet.

Les også: Stale Solbagan er den nye landslagstreneren

Mandag ble det rapportert at Solbagan hadde brutt sin inngangsisolasjon da den nye landslagssjefen dro til Priscilla Stadium søndag kveld for å se en skinke komme mot Lillestrom i Obos League.

READ  Telenor, Ericsson Min samarbeidsavtale om å øke 5G i Norge

Dermed kunne den påtroppende landslagssjefen ikke se det store sammenstøtet mellom Valerenca og Rosenborg i etterretningsarenaen mandag kveld, men berømmet Fokermo Solbacans besluttsomhet.

– Stale sendte meg faktisk en melding om at han skulle hit for kampen. Jeg hilste på ham.

– Tidligere arbeidsgiver var sjelden med i norske konkurranser?

– Han var aldri her. Det sender et veldig galt signal. Produkt For norsk fotball må du være på banen og vise at den norske eliteserien er viktig. Solbagan lærte av feilene han hadde gjort før.

Valerenca beseiret Rosenborg i den avgjørende medaljekampen etter å ha slått Aaron Dunn mandag kveld.

Se Age Harrys reaksjon på den kontroversielle hendelsen i de siste minuttene av tapet mot Valerenka på etterretningsarenaen:

Age Haride understreker også viktigheten av å ha en landslagssjef, som har mye erfaring.

– Jeg tror det er gode sjanser til i det minste å spille sluttspillet, sier Hared Norway da de ble presentert for kvalifiseringslaget.

– Det er viktig å se slik. Nivået blir bare høyere, sier RBK-sjefen idet landslagssjefen vil se kamper i Eliteserien.

Reklame

Supertilbud nå: Med VPN blar du anonymt og sikkert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *