Fra Long Eaton til Norge: Hvordan en kvinnes melding i en flaske reiste 1000 miles | Sentral


10 år gammel jente Long Eden Skrev en melding på en flaske og kastet den i sjøen i juli 2020, 8 måneder etter at den ble oppdaget utenfor kysten av Norge.

Lily Carter var på ferie med familien på Chapel St. Leonards strand i Lincolnshire i fjor da en melding ble sendt til sjøs da hun og søsteren bestemte seg for å bruke glassvannflaskene sine.

De små jentene hadde ikke papir med seg, så de skrev meldinger på kjøkkenstykket.


10 år gamle Lily Carter sendte sin melding i juli 2020 om at 1200 mennesker reiste sjøveien til Norge. gjeld: Claire Mary pinsedag

Lilys flaske ble funnet av Ida Christine A. Hudnebe og hennes 8 år gamle sønn på en steinete strand utenfor byen Krakw, Norge.


gjeld: ITV News Central

Ida la ut et bilde av nyhetene på Facebook, og etter mer enn 3000 delinger og et innlegg på den lokale Long Eden-gruppen, kom nyheten tilbake til Lilys mor.

Lilys mor, Claire Pentecost, sa at hun ikke engang kunne tro på nyheten om at turen hadde overlevd.

“Det er veldig flott at noen fant det og ga oss en måte å finne det på nettet. Lily vil alltid huske det.”


Her er Lilys melding:

Kjære den du er – vær så snill å post på nettet hvis du finner dette. Jeg er fra Long Eaton, 10 år gammel, og jeg heter Lily Carter


Familien håper den andre meldingen i en flaske sendt av Lilys 11 år gamle søster Chloe fortsatt vil bli vasket bort et sted.


Les mer:

READ  7 drepte i norsk ras; 3 personer er savnet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *