«Fra nå av vil alle ha marokkansk gass.»

«Etter år med jevn fremgang, viser Tundra-gassprosjektet i Marokko lovende utsikter,» sa Graham Lyon, administrerende direktør i Sound Energy, i et intervju med Graham Lyon. proaktivVelkommen til fremgangen til det britiske samfunnet. Sistnevnte har skiftet «fra småvolumsproduksjon av gass til et reelt produksjonssystem for flytende naturgass (LNG)».

For å lese: Marokko: Påfør i Sound Energy

Sound Energy viser frem nye ambisjoner når det gjelder fornybar energi. Når han snakket om de neste trinnene i utviklingen av dette systemet, avslørte tjenestemannen at de siste årenes mål og handlinger har begynt å bære frukter, spesielt med hensyn til infrastruktur og samarbeid med andre aktører på energifeltet. Denne fremgangen forklares av behovet for alternative gassforsyninger i kjølvannet av krigen i Ukraina og utviklingskravene til Marokko, som har forårsaket økt interesse for flere gjeld, spesielt med Afriquia Gaz.

For å lese: Gass: Sound Energy lanserer arbeid ved Tendrara-anlegget

Graham Lyon spesifiserer at denne finansieringen vil tillate bygging av en 120 km sekundær linje for å koble til det marokkanske gassnettverket. Dette øker produksjonen og sikrer en stor del av etterspørselen etter gass i Marokko. Dette prosjektet på 250 millioner dollar handler ikke bare om denne sekundære rørledningen. Prosjektet inkluderer også nye brønner og et gassbehandlingsanlegg. En reell mulighet til å levere gass til Marokko og eksportere den til Spania og Portugal, etter den algeriske beslutningen om å stenge den Maghreb-europeiske gassrørledningen som krysser Marokko.

Disse mange mulighetene fikk Graham Lyon til å hevde at «fra nå av ønsker alle å behandle marokkansk gass med god energi».

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *