Fran & Isaacson tilfører kompetanse til partneropprykk og ansettelse av nye advokater

Lewiston – Lewiston-basert advokatfirma Fran & Isaacson spesialiserer seg i deres praksis med advokat Michael E. De la til ekspertise ved å kalle Carrie som advokatfullmektig og utnevne advokat William Townshend som advokatfullmektig. Disse tiltakene styrker selskapets tilbud på en rekke praktiske områder, inkludert statlig og lokal skatt, søksmål og eiendomsplanlegging.

Som partner vil Carey fortsette å fokusere på statlig og lokal beskatning og sivil rettssaker for praktisk kommunal lov, informasjonsteknologi og telekommunikasjonstjenester. Han begynte i Fran & Isaacs i 2013 etter å ha sittet fire stillinger i Maine Representantenes hus, hvor hans erfaring utvidet hans forståelse av offentlige finanser og ledelse. Gary ble uteksaminert fra Maine School of Law University i 2014 og har en bachelorgrad i historie fra Dortmouth College. Han var flytende norsk og bodde i Norge på både videregående skole og høyskole. Gary, som for tiden er medlem av Maine Commission on Extraordinary Legal Services, har sittet i styret for flere ideelle organisasjoner i Maine.

«I løpet av de siste åtte årene har Mike bidratt betydelig til vår vekst og suksess,» sa Dan Nusi, seniorpartner i selskapet. «Hans tid i lovgiveren og erfaring innen det kommunale og tekniske feltet har gjort ham til en pålitelig ressurs for klienter og kolleger.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *