Frank Lampard ber Chelsea-spillerne komme seg ut av det dårlige løpet Chelsea

Frank Lampard har oppfordret spillerne til å kjempe for å komme seg ut av nedgangen, da interessen vil ha et større ord enn taktikk da Chelsea prøver å fornye sesongen.

Lampard beholder jobben etter fem nederlag på åtte Premier League-kamper, og han angrep en reporter før han møtte Luton Town i FA-cupen lørdag. Noe kritikk har tydeligvis provosert Chelsea-manager, hvis fremtid er i tvil De tapte 2-0 for Leicester sist tirsdag.

Lampard avviste imidlertid samtalen om manglende erfaring fra ledelsen og samlet motstand. 42-åringen sa at han takler press og vil at spillerne hans skal skrote, og argumenterer for at tilbakeslag er viktigere enn systemer i vanskelige tider.

«Jeg er en fighter,» sa Lampart. «Jeg klarte å bygge en karriere som spiller. Jeg liker det faktum at hvis det er tøffe tider, kan du kjempe deg ut av dem – og jeg mener spillerne fordi vi ikke skyter – det er den beste følelsen i fotball. Det gjør dette til et talentfullt lag. Vi er en del av det.

“Å slåss er et viktig ord i fotball, så det er ingen tvil om at vi trenger å legge visse ting til side. Det kommer ikke til å være 4-2-3-1 eller 4-3-3, det vil vinne spillene vi trenger på kort sikt, det er lagets lidenskap, lidenskap og enhet. ”

Til tross for at han kvalifiserte seg til Champions League forrige sesong, brenner Lampard. «Som spiller her har jeg alltid lurt på at jeg ønsket å være manager:» Hvordan er de tøffe tidene? Jeg har opplevd begge nivåene, jeg har hatt noen gode spill, og du må gå inn på det hvis du vil takle presset.

READ  Red Hobbes har en billett til D1B

Feber: Registrer deg og få vår daglige fotball-e-post

Lampart avviste disse forslagene Chelsea, Som innførte et forbud mot vindusoverføring i 2019, overdrev det ved å kjøpe sju spillere i fjor sommer. «Det er jeg ikke enig i. Det vi gjorde var å investere hovedsakelig i yngre spillere. De er for nåtiden og fremtiden. ”

Chelsea-forsvarer Ficayo Domori Gikk til Milan på lån På slutten av sesongen legger du til 25 millioner og ytterligere 5 millioner med mulighet for å gjøre kontrakten permanent.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *