Frankrike og Tyskland forutsetter rekker: Euro 2020-lagnyheter foran kveldens kamp

Frankrike spiller Tyskland i åpningskampen i Euro 2020 i kveld.

Tidligere år kan denne kampen ha vært den siste kampen i EM. Frankrike Og Tyskland Har fem seire mellom seg i denne kampen, med Spania som det eneste landet som vinner Euro mer enn en gang.

Gruppe F betyr Euro 2020 – Dette inkluderer det all-star portugisiske laget og det uheldige Ungarn – I første runde kan du se et stort fotballland slått ut.

Dette er en mulighet for begge Didier Deschamps Og Joachim Low De har også muligheten til å sende lagene sine ut for å utstede en uttalelse helt fra starten av turneringen, men satte straks håpet om vellykkede kampanjer på baksiden.

Her er alt du trenger å vite før kampen.

Når er det?

Tirsdag 15. juni kl 20

Hvordan kan jeg se det?

Spillet blir sendt direkte på ITV1 i Storbritannia og kan sees online via ITV Hub.

Hva er teamnyheter?

Frankrikes beste lagnyhet er om Didier Deschamps vil bestemme om han vil velge Karim Benzema, som nylig ble husket enn verdenscupvinner Oliver Grout. De fleste tror at han vil.

Tyskland ønsker Thomas M ல்ல ller og Mates Hummels velkommen tilbake i startoppstillingen, men det gjenstår å se om Chelsea har nok plass til paret Guy Howard og Timo Werner.

Forutsagte rader

Frankrike: Loris, Powart, Warren, Kimberly, Hernandez, Conte, Pogba, Rabiot, Griezmann, Benzema, Mbabane.

Tyskland: Neuer, Ginder, Hummels, Rudiger, Kimmich, Kundokan, Cruz, Cossans, Howard, M மு ller, Knabri.

Motsigelser

Frankrike: 8/5

Uavgjort: 11/5

Tyskland: 9/5

Prediksjon

Frankrike vil ha plassen de forlot i verdensmesterskapet ved å dominere en av Europas mest dominerende makter. Dette er en sjelden posisjon for landslaget da mange av disse tyske sidekampene er vinnere. Å ikke ha så mye press kan imidlertid tillate dem å leke med fri luft som forstyrrer Les Blues. Og ser delte prikker som utgangspunkt. 1-1.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *