Frankrike slo Norge i VM-finalen

Fire og en halv måned etter OL-kroningen i Tokyo, klarte ikke de franske håndballspillerne å nå de historiske doublene da de gikk glipp av andre omgang for lenge. For femte gang siden 1999 møtte de sine beste rivaler nordmennene i finalen i en stor turnering, Grace Jati-partnerne ble straffet av europamesterne og de var veldig flinke til å disponere tiden sin.

I motsetning til deres katastrofale start mot Danmark i semifinalen (23-22), var Hobbes utrolig defensive i forsvar og like solide i angrep som Alison Pino, var kule i 7m (første 4/4) jetfly. Periode).

Etter 20 minutter sådde Blue tvil i hodet på nordmennene ved å sørge for 1-5 forsvar (med Estelle Ense Minko) for kampens beste angrep og styrken til Laura Glaser (6 redninger 38%). Scoret et mål på sju minutter. Den mest brukte forsvarsspilleren Oliver Crumboles hadde en sjanse til å ta ledelsen, og ledet fra første aktive start til slutt, tellende til seks lengder (14-8 og deretter 15-9). Så ingenting.

Etter retur fra garderoben, takket være en 4-0 seier over sine beste motstandere, kom europamesterne tilbake fra ingensteds, takket være ubeseirede Henry Reistot (6/9 i skudd) og ubeseirede Silje Solberg (13 redninger). Inkludert 11 i andre periode). Det etterlater den største sorgen for de olympiske mesterne.

READ  Stortingsvalg i Norge: Klimaspørsmål

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *