Frankrike utfordrer Norge i Laval

Denne lørdagen 8. oktober (21.15) møter det franske futsallaget Norge på Espace Meyenne (Laval) som en del av VM-kvalifiseringen 2024. Bluesen er en fellenasjon å passe seg for.

De er klare til å kjempe. The Blues møter Norge i Laval lørdag 8. oktober, som en del av Futsal World Cup-kvalifiseringen 2024. Det franske laget, med Raphael Reynaud i spissen, ligger kun på 74. plass i verden mot Norge. Men pessimisme er det.

«Nordmenn er solide»

Det var ikke snakk om nederlag for franskmennene. Plassert som nummer 19 i verden ser de blå ut til å ha et forsprang mot nordmennene. Men treneren tar denne første kvalifiseringen veldig seriøst. «De er solide, veldig iøynefallende. Når vi spiller mot dem, faller vi ikke inn i feil rytme. Det er selve symbolet på trapnasjon. Raphaël Reynaud forklarer.

Frankrike møter Serbia (rangert 16. i verden) i sin andre kamp i gruppe 9. Vinneren av gruppen vil kvalifisere seg direkte til Elite-runden og nummer to dersom han er blant de fire beste. The Habs mål er enkelt: kvalifisere seg til VM-kvalifiseringen. «Vi arvet en kompleks pulje, men det var umulig å sikte på en direkte førsteplasskvalifisering eller en topp andreplass. Hvis vi fullfører innen de andre åtte sekundene ville vi også ha en sjanse til å gå til sluttspillet, Detaljer om trener. Veien er kanskje krokete, men vi har denne ambisjonen.

Norge, fienden der det hele begynte

Raphaël Reynaud-tiden begynte i august 2021. Hans første konkurrent? Norge. En tilfeldighet, et bevis, en sjanse. «Det var interessant for meg å finne Norge, det første laget vi spilte mot forrige sesong. Jeg ser på det som et godt resultat å møte laget jeg begynte å trene igjen.Raphaël Reynaud uttrykte håp. Det er et godt minne for til slutt ble det seier”. I fjor vant faktisk de blå to vennskapskamper mot skandinavene i Paris (1-0; 6-2). Forvent en ny suksess i Mayenne.

READ  Milliardæren Bitcoins drøm er å forme hans forretningsimperium i Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *