Frankrikes tidligere ambassade i Marrakech i sentrum av en skandale

Philippe Cazeneuve, den tidligere generalkonsulen for Frankrike i Marrakech, lånte ut sin offisielle residens mellom 2018 og 2020 til en «venn» som tok imot «prostituerte» der. Informasjonen ble lekket etter utnevnelsen av en fransk diplomat som statens etikkdirektør 2. mai. Han måtte gi opp.

Det engelskspråklige nettmagasinet Politico Europe publiserte informasjonen i sin 5. mai-utgave, og bemerket at Philippe Casenave lånte ut sin offisielle bolig i Marrakech til en «venn» som brukte den 785 m² store franske statseiendommen. Hans eget hus. Diplomaten måtte gå av som den prestisjetunge direktøren for statsprotokollen etter avsløringer fra tre av hans kolleger, noe som førte til åpningen av en «ekspress» intern etterforskning.

Les: En svindelsak rammer det marokkanske konsulatet i Barcelona

Saken vakte oppsikt i det franske diplomatiets verden, da den aktuelle vennen, dekoratør av yrke, tok imot venner ved den offisielle residensen til Cassineve i Marrakech i helgene og nøt luksusen av å bruke stemplet sølvtøy og middagsservering. av den franske republikk. Ifølge en intern undersøkelse tok «vennen» til ambassaden jevnlig imot «unge mennesker, sannsynligvis prostituerte» i fravær av ambassadøren.

READ  Brexit: ¿Quién ganó, quién perdió? | Divorcio solicitado ...

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *