Franskmennene (37-29) i vennskapskamp i protest mot Norge

De olympiske mesterne slo nordmennene på slutten av Golden League.

De franske håndballspillerne, som ble nummer fire i OL og siste EM lørdag i Herning (Danmark) som en del av siste etappe av Golden League-vennskapskampen, dominerte Norge enkelt fra 37 til 29.

Luka Karapatiks lag, som ble forfremmet til kaptein i fraværet av Valentine Port, vil møte Danmark, som slo Frankrike i OL-finalen i august 2021 i Tokyo, og slo Blues for halvannen måned siden i den lille finalen i Euro-2022. .

Tretten av de seksten franske utespillerne på kamplisten scoret minst ett mål lørdag ettermiddag, med håndflaten bak Die Mem og Aymeric Minne, fem mål hver, like foran Kentin Mahe og Melvin Richardson (4).

Til disse to vennskapskampene mot Norge og Danmark, i tillegg til Valentine Port, må den franske treneren Guillo Gille komponere eller hvile uten de mange skadde internasjonale spillerne (Vincent Gerrard, Nicolas Turnot, Hugo Deskate) (Nicola Karapatik).

Norge utviklet seg uten ryggen Sander Sokosen, som ble tvunget til å stoppe i 14 dager etter å ha rørt Bundesliga med Kiel mot Berlin.

READ  Norge: Regjeringen trekker seg

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *