Franskmennene sist i Golden League mot Norge og Danmark

Halvannen måned etter at de ikke klarte å bli nummer fire i EM, returnerte de franske håndballspillerne til oppvarmingsblå mot Norge og Danmark lørdag, det siste mesterskapet i Golden League etter en ukes lang undersøkelse i Europa.

«Dette er en illustrasjon som lar oss legge alt godt utført tilbake på bordet, noe som gjorde at vi kunne skinne i denne konkurransen.»Trener Guillaume Gille forklarer at franskmennene har møttes i Maison du handball i Cretail siden mandag før de drar til Danmark for to vennskapskamper denne helgen.

«Selvfølgelig var finalen skuffende (halv 34 til 33 mot Sverige, tap 35 til 32 for bronse mot Danmark). Fjerdeplassen tilfredsstiller oss ikke når vi ser at vi er i de fire siste av en slik konkurranse, og i denne sluttpakken innser vi at vi ikke er nok på mange av områdene som er identifisert. Men vi er i stand til å gjøre et balansert anslag.Treneren til de olympiske mesterne i Tokyo legger til.

For denne mengden fanget i hjertet av en alvorlig periode i klubber (siste tredjedel av det franske mesterskapet, sluttspill i Champions League), må han klare seg uten sin kaptein Valentine Port, han passerer. «Fysisk og psykologisk veldig skånsom periode».

For å bøte på fraværet er Luca Karabatik satt til å ta over som kaptein mot lag fra Norge og Danmark. «Dette er spesielt, ærlig talt, det kommer etter Valentines nyheter at det går litt kompliserte tider.»Han forklarer at han var kaptein for Paris SG i tre sesonger.

Andre spillere som deltok i Ungarn i januar for EM vil ikke spille denne helgen, med slike som Nicola Karabatik i begynnelsen av uken, men for å hvile denne helgen ble Vincent Gerrard, Hugo Descott eller igjen Nicholas Turnad, alle tre skadet.

READ  Norges DNP1 bøtelagt $ 48,1 millioner for AML-brudd Artikkel

«Dette er alltid et spesielt øyeblikk i sesongen med høy tretthet, små sår, så du må være årvåken, men det er mål som skal nås og et nivå som skal nås.»Den yngste av Karabatik-brødrene forklarer.

«Dette er to flotte lag, dette er arbeidskonkurransene du må prøve å vinne. Har du Frankrike-lagtrøya på skuldrene, er det et visst behov.Han legger til.

Dobbeltoppgjøret er endelig en del av Golden League, et format med vennskapskamper siden 2013, som rutinemessig bringer Frankrike, Danmark og Norge med en fjerdelagstropp.

«Dette er en noe skleroserende, lukket form når du alltid møter de samme menneskene.»Understreker Gilly, spesielt siden dette er land som franskmennene er vant til å finne på slutten av store kamper. «Det er også den noe tilbakevendende siden vi ønsket å forlate»Han avslutter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *