Frøken kritisert for bildene deres, advarer Sylvie Delier dem | Mennesker

På Twitter hadde internettbrukere det gøy å sammenligne offisielle bilder med bilder lagt ut på kandidatenes sosiale nettverk. Ifølge dem er noen unge kvinner ugjenkjennelige, spesielt på grunn av det svært delikate bildet de returnerer til nettet. Sylvie Delier, leder av Miss France-komiteen, er et velkjent «problem».

“Vi er mer og mer i bildefellesskapet på sosiale nettverk (…). Denne generasjonen har denne refleksen som gjør det mye lettere for unge kvinner å hente fotografering,” sa han til Le Parisien. ) Og la til: “Vi har alltid ideen om å være et forbilde, og vi ønsker ikke å røre bildene bortsett fra effekten av himmelen eller havet for å gjøre bildene blå.” Derfor, kvinnen som advarte de unge kvinnene om misbruk av disse filtrene, ” Vi, som alle andre, er det betryggende for kvinner.”

Amantin Pettit, den nåværende frøken Frankrike, nevnte til og med dette under talen sin til kandidatene til regionalvalget, forklarte Sylvie Delier til Parisian. “Han sa til dem: ‘Damer, pass på, dere er med i Miss France-konkurransen, ikke i Instagram-konkurransen! Dere glemmer virkelig søknadene deres.

READ  Svik gjennomgang - Begrenset skildring av ofre for Holocaust i Norge | Filmer

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *