“Fryktelig og enorm”: Overlevende etter massakren deler upubliserte bilder tatt minutter før massakren

Under rettssaken mot angrepene i Paris 13. november 2015 i Paris uttrykker ofrene for Bataklan sine synspunkter. I flere uker har overlevende etter drapet som kom for å delta på Eagles of Death metal -konserten, kommet for å vitne i baren. De gir alle et levende vitnesbyrd om faktaene og forteller om deres forvrengte liv siden den gang og de fysiske og / eller psykologiske konsekvensene av denne skrekknatten. Bloddempende historie.

Det var i denne sammenhengen at mange ofre og overlevende måtte dele de siste øyeblikkene i sitt “før-liv”. Arthur Denovex var den første som la ut et bilde av konserten tatt noen minutter før alt forandret seg. “Bataclan, 13. november 2015”, la presidenten i ofreforeningen “Life for Paris” ut på Twitter søndag kveld. Inne i gropen er en klisje som uttrykker glede og uforsiktighet symbolisert av dette hjertet som er skapt av hendene på en observatør.

Veldig raskt ble dette bildet mye kommentert på sosiale nettsteder. “Det er stort, men vakkert, men likevel skrekk, terrorisme, drama, tragedie.”, Skriver en surfer. “Skummelt bilde, hva skjedde med alle disse …”, Spør en annen. “Takk for dette bevegelige bildet. Et pressevitne og et kunstverk. Plakaten er viktig”, Nok en kommentar.

Etter dette bildet valgte de overlevende å avsløre bildene de hadde på denne triste kvelden på sosiale medier. Dette er de siste øyeblikkene av deres lykke. 21.47 den dagen vil deres skjebne forandre seg for alltid …

READ  Polen ønsker mer enn bare å doble sine væpnede styrker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *