‘Fryktelig’: Singapore-kvinne fengslet i 30 år etter at hushjelp ble torturert til døde | Singapore

Singapore High Court har dømt en burmesisk hushjelp til 30 års fengsel for å ha drept en kvinne, inkludert sult, tortur og tortur, etter å ha misbrukt henne i mer enn et år.

Gayathri Murugan fra Singapore erkjente seg skyldig i februar for 28 tilfeller av mishandling av 24 år gamle Pyongyang Dan, og ble slått i 14 måneder, som kulminerte med hans død i 2016.

Dommer Sean Kee Owen sa at 40 år gamle Murugan hadde begått betydelige psykiske helseproblemer, men forbrytelsene han begikk var foraktelige og forsettlige.

“De verste og mest forferdelige forholdene til forbrytelsen er den viktigste vurderingen av kriteriene for hevn og forebygging,” sa dommeren i dommen, ifølge en utskrift utstedt av retten.

“Hun kjente sine handlinger og var målrettet i sin oppførsel. Hun hadde ikke evnen til å forstå hva hun gjorde.”

Murugayans advokat, Joseph Chen, ba en av klientens familiemedlemmer om å anke straffen på 15 til 16 år i fengsel, slik at han kan tilbringe tid med barna sine selv etter løslatelsen.

“Mennesker med psykiske lidelser ser ting annerledes, og de kan ikke komme seg ut av situasjonen,” sa han. “For et familiemedlem er 30 års fengsel like ille som livsvarig fengsel.”

READ  Ekstremt vær i Kina dreper minst 20 mennesker Kina

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *