Frykten for Putins atomangrep lever fortsatt, «Russian Nuclear Train» sett i bevegelse! (video)

Mer enn 200.000 mennesker har blitt mobilisert inn i den russiske hæren siden landet kunngjorde en «delvis» militær mobilisering 21. september for å kjempe i Ukraina, sa forsvarsminister Sergei Shoigu tirsdag.

Offisielt gjør mobiliseringen, bestilt av president Vladimir Putin, det mulig å rekruttere 300 000 reservister med militær erfaring eller nyttige ferdigheter, mens det russiske militæret er i trøbbel på den ukrainske fronten.

«Opplæring av personellet til de opprettede (nye) enhetene utføres i 80 militæravdelinger og seks treningssentre, påpekte Sergei Shoigu på regjeringsmøtet, og lovet at disse mennene vil bli sendt videre med andre enheter. Har allerede kjempet i Ukraina.

Ifølge ham, før de mottok en offisiell mobiliseringsordre, presenterte et «betydelig antall» mennesker seg frivillig ved militære politistasjoner i landet. Han ga imidlertid ikke nummeret deres.

Kjernefysisk tog

Utover denne mobiliseringen gir Vladimir Putin en ny advarsel til Vesten. Et «russisk atomtog» ble faktisk sett i bevegelse mandag 3. oktober, noe som vekket frykten for et atomangrep fra Moskva på nytt.

Bildene ble publisert på sosiale nettverk, og spesielt på Twitter. Vi kan se kjernefysiske materialer fra russisk forsvar i vogner.

READ  'Vi forventer at de skal handle': Biden presser Putin på ransomware-grupper, gjengjeldelsesnotater | USAs utenrikspolitikk

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *