FSG tar fortsatt imot Liverpools største gamble, backer av – Paul Korst

Dette er ikke et felt, det er ikke et ord i Premier League.

Men den virkelige tragedien Liverpool, Nå fersk fra den syvende og femte strake hjemmeseiringen, vil se ut som en blendende lys fremtid i fjor sommer i denne dystopiske pseudosesongen.

I en tid da ingen supportere fikk komme på banen over hele landet, førte en komprimert kalender til en jevn økning i muskelskader som frarøvet de som fremdeles var innstilt på den overveldende mengden TV-enheter av spillets lyseste talenter.

I sterile og overførbare miljøer som er kompatible med tilkoblede og utmattede grupper, er det truende spekteret til VAR ikke langt fra å heve sin kalde, døde hånd.

En hånd som holder et offsite-flagg.

Så de åpenbare fakta er at for noen som ikke har vært i stand til å delta i live fotball de siste 12 månedene, vil det være lett å slå av, stille inn og skape en hard ignorering av det forvrengte produktet av det som en gang var kjent som fotball. .

Et skarpt blikk på sosiale medier viser åpenbart det økende antallet Liverpool-supportere, hvorav noen er ivrige tilhengere som reiser hele landet og kontinentet, med innhold som skal være stengt til neste sesong.

Spillet, i sin nåværende form – uendelig ønskelig for jungelen som hadde tre måneders mellomrom i fjor, er langt fra å bli husket av mange, noe som de elsket.

Nå sies det at dette hovedsakelig er uvanlig.

Men mens supportere har den luksusen å velge et nivå av deres følelsesmessige investering, gjør det ikke de i Liverpool.

Ifølge dem fortsetter kampen.

Selv om de ser på lysene og prøver å svare på et nummer nå.

Så J ர்க rgen Klopp og hans slagdrikkerteam vil fortsette. Det er ingen annen måte.

READ  Suzuki MotoGP-leder Privio Alpine ble parret med F1-karakteren

Det er lett å begrave hodet i sanden og skrive at denne sesongen er som ingenting annet.

Med supportere som kommer tilbake til stadioner over engelsk fotball neste sesong, og Liverpool sannsynligvis er på baksiden av midtstoppskrisen, vil Globen igjen være i full gang med laget som vant tittelen med 18 poeng i juli.

Diego Alcondara og Diego Jotta er også om bord Kloden Til sist, sent, kan han kalle det han mener er hans sterkeste elleve.

I så fall er det noen håp i horisonten for neste sesong, selv om mange kanskje ikke nå forstår vedet til trærne.

Må lese nyheter fra Liverpool FC

Men det virkelige problemet med de røde er at de bevisst kan avvise denne kampanjen som en engangsvariant, og dens effekter vil være varige.

Hvis Liverpool blir utelatt fra topp fire i Premier League, er de i overhengende fare for år med hardt arbeid og fortreffelighet hvis de er mer sannsynlig å gå videre til et nytt Anfield-spill uten mål hver gang.

“Hovedårsaken til å kvalifisere seg til Champions League har alltid vært av økonomiske årsaker,” sa Globe tidligere denne uken. “Det er en flott kamp å spille, men for klubben vil du oppmuntre noen spillere til å bli med.”

Som Globen en gang opprettet, hvem kan bekrefte hvem Liverpool kan komme og “skyve toget”, og skal de gå glipp av den lukrative statistikken som følger med å bli med i den beste klubbkonkurransen i Europa?

Derfor planlegger klubbeeierne Fenway Sports Group Liverpools fremtid i en feil økonomi, og overgangsvinduet i januar er fortsatt åpent.

Lange skader på henholdsvis Virgil von Dijk og Joe Gomez i oktober og november – og Joel innrømmet verden og hans kone manglende evne til å passe trappene, behovet for en sentral ryggrad tidligere i år.

READ  Irland avslutter måltørke, men Mitrovics doble er avgjørende for Serbia Fotball

Men i stedet for å bryte sin økonomiske modell, tok FSG gamblet om at gjennom den motvilje eller manglende evne, den beste ledelsen i verden kunne holde Liverpool i forkant av spillet uten behov for drastiske, kostbare handlinger.

I stedet ble en endelig studie ved mesterskapet for å utnytte Ben Davis ‘kontraktsstatus i Preston signert før en dårlig linje over hele kontinentet ble med i Ozan Cup-gjelden.

Kabaks ankomst ble avtalt på en “prøve før du kjøper” -avtale, mens Davis ‘første £ 500 000 ble motregnet av Takumi Minaminos låneavgang.

Selv om Liverpool tilsynelatende var nødvendig, brukte de ikke når vinduet var åpent. Eller, mer presist, de gikk ikke ut av lommen da fristen 1. februar gikk ut.

Globe tilbød minst to alternativer for den tilbakegående midtstoppsektoren, som nå er hjemmet til midtbanespillere som nå kan kreve kjeltringers rettigheter.

Det var for lavt for Liverpool-laget, som trengte betydelig styrke i begynnelsen av måneden.

Det er mer sannsynlig å prøve å holde klubben på førsteplass og være økonomisk forsikret av de fire beste på en sko.

Bare 20 år gammel var kritikken av cupen tøff, mens Davis ikke sparket en ball til klubben, men den klissete gipsen helbredet fortsatt ikke såret som krevde suturer.

Det amerikanske eierskapsteamet har bygget sitt rykte, og selvfølgelig har flaks deres blitt spart fra kalkulerte risikoer, noe som er arten av deres virksomhet.

Men det ser ut til å være en flat ting.

På begynnelsen av året trengte verden hjelp.

I stedet var den eneste støtten han fikk den personlige troen på at han var sterk nok til å fortsette sin magi midt i svake skamforlegenheter.

Med mindre en 10-årig forretningsstrategi er satt for en drastisk endring av hindringene for handling fra Liverpools rekrutteringskomité, Nåværende rapporter om FSGs potensielle investeringsavtale med Redford Er en av de siste kampene i byen.

READ  Liverpools midtstoppere kan ha endret seg på grunn av Sky Sports-feil

En rapport i USA forrige uke sa at FSG var nær å selge 10 prosent av selskapet til Redford Capital for $ 750 millioner (36.536 millioner).

Hva dette betyr for Liverpools evne til å konkurrere i den øverste enden av det langsiktige finans- og valutamarkedet, er nå et gjettespill.

Men hva de røde har klart å gjøre i januar, og at det har gått ett år siden noen betydelig avkastning fra en kampdag, er rimelig å antyde at det vil være behov for ytterligere økonomisk innflytelse for å få klubben tilbake til der de befant seg sist år.

Analyser alle de siste Liverpool-overskriftene, teamnyhetene, overføringsryktene, oppdateringer om skader og hva som er neste for de røde.

Du vil motta den siste utvekslingspraten og analysen hver dag rett til innboksen din via vårt gratis nyhetsbrev.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

I likhet med formuen på banen nylig, har Liverpools posisjon økt betydelig de siste årene under veiledning av eierne og menneskene de har jobbet med på sentrale områder.

Den lukrative Nike-avtalen kom varmt på baksiden av rekordstore skjortesalg under den nye reserveavtalen. Den seieren var basert på Globines seier på Reds ‘felt.

Men ettersom klubben fortsetter å utvikle seg under amerikanerne, fortsetter følelsen av å måtte bruke tre år på å opprettholde en vellykket strek.

Når sluttsignalet blåser over denne onde kampanjen 23. mai, vil tankene sakte bevege seg mot en tilbakevending til noen av de naturlige likhetene på Anfield.

Men det som skjer derfra er et jordskjelv. På og utenfor banen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *