Fucci sprenger Trumps ubegrunnede tweets og beskylder Govt CDC for å overdrive dødstallet: «Dette er virkelige mennesker»

Den øverste amerikanske epidemiologen Donald Trump ble skutt til fots da han ble bedt om å svare på den amerikanske presidentens tweets om at det kan være forskjeller i antall dødsfall relatert til regjering.

Trump twitret at antallet dødsfall var «falske nyheter».

«Alt du trenger å gjøre er å gå ut av grøftene, gå til sykehusene, se på hva helsearbeiderne har å gjøre med, de er i en veldig stressende situasjon,» sa Dr Fucci til ABC News.

«I mange deler av landet strekkes sykehussenger ut og folk går tom for senger og etterlater utdannet personale. Det er ekte, det er ikke falskt, det er ekte.»

Trump svarte på Twitter at han prøvde å låne penger til Dr. Fuccis arbeid, som han ofte var uenig med under epidemier. Mr Trump twitret at Dr. Fucci «jobber for meg og Trump-administrasjonen, og jeg skylder ikke mitt arbeid på noen måte.»

Dr. Jerome Adams, den amerikanske kirurggeneralen og et annet medlem av Trump-administrasjonen, støttet Dr. Fucci. CNN: «Fra et folkehelseperspektiv har jeg ingen grunn til å tvile på disse tallene.»

«Jeg tror folk burde være godt klar over at dette ikke bare handler om dødsfall, sykehusinnleggelse, om effektivitet. Disse tilfellene har innvirkning på mange måter, og folk trenger å forstå at det er en målstreke i sikte, men vi løper mot det,» sa Dr. Adams CN. .N Forbundsstat.

Forholdet mellom direktøren og direktøren for National Institute of Allergy and Infectious Diseases har blitt verre og verre under epidemier.

I et intervju publisert den Vitenskap Avis I mars sa Dr. Fucci: «Jeg kan ikke hoppe foran ham og skyve ham ned,» når Trump sier usanne ting.

Trump har gjentatte ganger motsatt seg Dr Fucci på Twitter gjennom hele epidemien.

I en uttalelse fra MSNBC 11. september sa Dr. Fucci: ”Det har vært tider da vi må fortelle det amerikanske folket hvor vanskelig det er, vi har et alvorlig problem, og presidenten sier at det kommer til å forsvinne, det er åpenbart Nei. Så det var noe uenighet mellom det vi sa og det som kom ut av Det hvite hus. ”

Dr Fassi fortalte CNN i oktober at Trumps angrep bare var «støy» og at han ikke var bekymret for dem.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *