Fukuoka Saga: Michael Arteta roser Arsenal-ungdom – «ikke vanlig for hans alder» | Fotballnyheter

Michael Arteta sier Fukuoka Saga vil ta avgjørelser som er «ikke uvanlige for hans alder» da han berømmet den unge Arsenal-stjernen etter Man of the Match-spillet i Southampton.

Da Arsenal har vunnet fem av seks i Premier League, scoret 19-åringen ett mål og assisterte et annet, og flyttet dem inn i første omgang for første gang siden midten av november.

Saga scoret fire mål og spilte inn to assist i løpet, og Arteta sier at den unge mannen har vist lederegenskaper utover årene.

Arteta sa: «Han er veldig ydmyk, veldig respektfull, og har samtidig evnen til å kreve ballen og ta avgjørelser som er veldig uvanlige for hans alder. Vi trenger det lederskapet, han får det gjennom sin holdning og ytelse.3:06

Se gratis: Høydepunkter fra Arsenals seier på Southampton i Premier League

«Han ber alltid om mer tid til å trene for å forbedre de områdene der han kan gjøre det bedre. Det er definitivt en, noe som gjør at den endelige biten scorer eller hjelper i boksen. Han gjør det ofte.

«Hvis han kan gjøre det med den intelligensen han har, arbeidsfrekvensen han viser på banen og evnen til å forstå spillet på forskjellige nivåer, blir han en helt annen spiller.»

Artetta sa også PD-spill: «Han var veldig konsistent gjennom hele sesongen. Vi spiller ham på forskjellige nivåer. Han tilpasser seg godt. Etterbehandling, assistanse, sammenkobling av spillet er flott, noe som er en veldig sterk ytelse i dag.»Michael Arteta hilser på Alexandre Lacazette fra St. Mary0:27

Michael Ardeta sier at resultatøkningen har styrket moralen i Arsenal

Til tross for krisen før jul er Arsenal nå utfordrende for europeiske arenaer, men Arteta sier klubben har «ikke gjort noe ennå».

«Vi har fortsatt mye å gjøre, det er mye å komme seg, det er fortsatt mye å gå videre, men vær ydmyk, trent godt og gjør deg klar til neste kamp fordi vi ikke har gjort noe,» sa han. PD-spill.

«Det er veldig vanskelig å vinne her. De er en god side, de er i god form. Folk kjemper virkelig mot dem. Vi viste vår intelligens og regresjon på laget.»

Senere fortalte han en pressekonferanse etter kampen: «Jeg vil ikke se på bordet, jeg vil se på oss selv. Hvordan kan vi gjøre bedre fremgang? Se hvor vi kommer gjennom.»

Arsenals Fukuoka Saga feirer etter å ha scoret lagets andre mål (AB)
Bilde:
Arsenals Saga har scoret fire mål på de siste seks Premier League-kampene og to assist

Ortta forsvarte sitt valg for lørdagens 1-0 nederlag mot St Mary’s i fjerde runde av FA Cup, og brakte Emily Smith Rowe, Saga, Alexandre Lockett og Thomas Party inn i åpningen XI tirsdag kveld.

“Vi hadde fem spillere å spille [on Saturday], Jeg vil avklare det.

«For de som spiller i dag, vil de spille en del av det spillet. Så vi forventer at de skal spille før en sesong, 50 kamper per kamp i den alderen, beklager, men det er ikke mulig, jeg skal ikke gjøre det med unge spillere.

Smith Rowe kom skadet ut i andre omgang på tirsdag, og festen med en mistenkelig fangst; Begge vil bli evaluert i løpet av de kommende dagene.

På Smith Rowe sa Arteta: «Ja, han ble skadet for å spille i FA-cupen, så han er ikke tilgjengelig. Og vi vet at han ikke kan spille hele kampen i dag. Han hadde litt muskelsmerter, han måtte komme ut igjen. «

Arteta: Det var for Apameyang

Noen spillere fra Arteta og Arsenal viet seieren til Pierre-Emerick Abamayang, som ikke var tilgjengelig av «personlige familieårsaker».

«Jeg liker hvordan de støtter hverandre og beskytter hverandre. Abba har det vanskelig. Vi er alle bak ham, og denne seieren er for ham.»

Hva blir det neste?

Lørdag 30. januar kl 19.45

Spark 20.00

Lørdag 30. januar kl 17:00

Spark 17:30

Southampton er nå vert for Aston Villa i lørdag kveld fotball klokka 20.00, live i Sky Sports Premier League, før de drar til Man Utd i Premier League klokken 20.15 på tirsdag.

Arsenal tar i mot Manchester United live i Sky Sports Premier League klokka 17.30 lørdag kveld fotball, før de drar til Wolves i Premier League tirsdag klokka 18.

READ  "Synd for de store navnene!": Marc Delaire ønsker å ta ned Roberto Martinez og ta ut stjernene våre (VIDEO)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *