Full splittelse: – – Ha litt ryggrad

Hele verden venter på at Donald Trump skal innrømme nederlag etter kunngjøringen om Joe Biden som den neste presidenten i USA.

Trump har ikke snakket offentlig siden Biden vant, og han har kommet med en rekke påstander uten bevis for valgsvindel, bortsett fra på Twitter.

Bør Trump innrømme nederlag eller splitte flere store republikanere nå. Mange medier hevder at Trump-familien er splittet.

– Oppfordret ham til å gi opp

På den ene siden er den første damen Melania Trump. Hun burde Hun ba mannen sin innrømme hva han hadde mistet. CNNs kilde sies å være en person som er kjent med samtalen mellom de to.

«Han har uttrykt sin mening som han ofte sier,» sa han til CNN.

I mellomtiden har førstedamen lagt ut en motstridende uttalelse på Twitter.

– Alle er lovlige, ikke ulovlige, stemmene må telles, har hun Tweetet Til fordel for mannen.

SIER STOPP: Ifølge CNN-kilder er Donald Trumps kone nok. Bilder / video: NTP / Doc Blade TV
Se også

Trumps svigersønn og seniorrådgiver Jared Kushner skal ha oppfordret Trump til å trekke seg, ifølge CNN og nyhetsbyrået AP.

I følge Andhra Mens Trump mener valgresultatet ikke er lovlig, sies det at Kushner mener at det er på tide for mange i kretsen rundt ham å droppe kampen. Når det gjelder Andhra Pradesh, har mange støttespillere rådet Trump til å snakke om nederlag denne uken.

New York Times Kushner tvinger imidlertid ikke Trump til å trekke seg, men fokuserer angivelig energien sin på juridiske spørsmål.

– Kan ikke støtte deg

Noen fremtredende republikanere har til og med gått så langt som å gratulere Joe Biden med seieren. De inkluderer tidligere president George W. Bush og senator og Trump-kritiker Mitt Romney.

READ  Styret har godkjent gatedans til fordel for operahuset

Ann og jeg gratulerer den kommende presidenten Joe Biden og visepresident Kamala Harris. Vi vet at de begge er godmodig og beundringsverdige, skrev Romney, som hadde store uenigheter med Trump. Twitter.

Trump-rådgiver Chris Christie, som regnes som en av Trumps allierte i det republikanske partiet, har også uttalt seg mot presidenten.

Civitas rådgiver Eric Luke sier Trump vil beklage valget nederlag for resten av livet. Video: Duplisert TV
Se også

– Det er ikke grunnlag for å komme med den beskyldningen i kveld. Det er ikke tilfelle. Christie sa til ABC News at alle mottatte stemmer burde telles.

– Vi kan ikke blindt støtte deg uten bevis, sa Christie.

«Åpenbar suksess»

Senator Roy Blunt sa at Trump skulle presentere leirbevis, og Den republikanske Spencer Cox har avvist påstandene om Trump-kampanjen som søppel.

Senator Susan Collins gratulerte på sin side Biden med «en åpenbar seier», men påpekte at Trump ville få muligheten til å stemme på Høyesterett.

fjell Han skriver også at mer enn 30 tidligere republikanske lovgivere har skrevet en uttalelse som oppfordrer Trump til å godta valgresultatet. Ifølge avisen argumenterer panelet for at det ikke er mye bevis før presidentens påstander om valgsvindel.

Misfornøyd: Advokater for Donald Trumps pressekonferanse lørdag på et plantasjesenter i Pennsylvania. Video: Abby
Se også

«Trenger litt ryggrad»

Mens mange har bedt Trump om å innrømme nederlag, er det mange som har vist Trump lojalitet.

Hans sønner er Donald Jr. Og Eric Trump er en av farens tilhengere.

“Hvor er republikanerne? Trenger litt ryggrad. Bekjemp denne svindelen! «, Skrev Eric Trump på Twitter.

Samtidig advarte han republikanere som ennå ikke har snakket.

«Hvis du er en sau, vil våre velgere aldri glemme det,» skrev han.

Og Donald Jr. Har brakt en lignende beskjed.

– Innrøm ikke feil

Mange store republikanere har vist lojalitet mot Trump.

– Innrøm ikke nederlag, president. Kjemp hardt, insisterte senator Lindsay Graham i et intervju med Fox News på søndag.

«Det spiller ingen rolle hvordan du takler det, jeg ser frem til at presidenten håndterer det,» sa senator Roy Blunt til ABC i helgen.

Lengre CBS News rapporterer at president Mitch McConnell støtter påstander om valgsvindel fra Donald Trump. Han påpekte at ingen stater har sertifisert folketellingen og at mange stater nå vil bli vurdert på nytt.

Støtt Trump: CBS News rapporterer at president Mitch McConnell støtter påstander om valgsvindel fra Donald Trump.
Se også

– Jeg liker ærlige tall

– Politikken er ikke komplisert. Alle lovlige stemmer må telles. Ulovlige stemmer skal ikke telles med. Prosessen skal være gjennomsiktig og merkbar fra alle sider. Domstolene er her for vår bekymring, fortalte han en pressekonferanse.

Trumps nære medarbeidere i Det hvite hus har også holdt flere pressekonferanser til støtte for Trumps påstander om valgsvindel.

– Vi vil ha ærlige, gjennomsiktige tall, og alle lovlige stemmer må telles. Trumps talskvinne Kaylee McNani sa at grunnloven gjelder, ikke etter mandag kveld.

Ingen bevis for valgsvindel har blitt presentert så langt i det amerikanske valget.

Gikk til golfbanen

Selv om Biden er kåret til vinner, er det ukjent på dette tidspunktet hva han vil gjøre etter at han forlater stillingen.

Både New York Times og CNN skriver at han ikke har endret planen om å gå for retten.

Trump, derimot, må være forberedt Hvis han finner at rettsvesenet ikke kan nås, innrøm valgnederlag, Kilder hevder eierskap til Fox News.

Mye å spille: Om fire år skal Donald Trump spille det samme spillet Obama spilte i en alder av åtte. Video: Abby
Se også

Selv om presidenten ikke har holdt en pressekonferanse siden Biden ble kåret til vinner, har han både vært aktiv på Twitter og har dukket opp offentlig de siste dagene. Bildene viser blant annet at Trump drar til golfbanen da Biden ble valgt til USAs neste president.

Les mer om hva Trump har gjort de siste dagene Hun.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *