Gå til den i morgen, ALDI åpner ny pop-up i Andenne!


I denne butikken vil kundene finne attraktive tilbud til svært rabatterte priser. Dermed ønsker ALDI å redusere sitt overskuddslager og gi forbrukerne stor nytte av sine lavere priser.

Fra og med onsdag 13. juli åpner ALDI en pop-up i butikken sin som ligger på Avenue de Belle-Mine 24 i Andenne. Mer presist, i delen bak reservatet. Kunder kan få tilgang til outlet-delen gjennom den «vanlige» ALDI-butikken i Andenne, som fortsatt holder åpent for daglig handel.

Outletbutikken vil presentere en ny kolleksjon av alle slags non-food tilbud fra ALDI flyer hver dag med store rabatter. De første dagene vil kundene kunne finne for eksempel DAB-radioer, brødristere og kontorstoler til lave priser.

ALDI er kjent for sine attraktive ukentlige tilbud på onsdager og lørdager til lave priser. Pandemien har medført noen utfordringer, som et midlertidig forbud mot salg av ikke-matvarer, samt logistiske vanskeligheter langs kjeden.

ALDI har imidlertid alltid vært i stand til å tilby sine kunder interessante og midlertidige tilbud. Dette har imidlertid resultert i at ALDI nå har overskuddslager for enkelte tilbud. I denne perioden med høy inflasjon er dette det perfekte tidspunktet for ALDI å organisere et midlertidig utsalgssted til svært rabatterte priser for å støtte kjøpekraften til belgiske forbrukere, selv i disse tider.

Outletbutikken vil være åpen mandag til lørdag fra 8:30 til 19:00. Havnedelen stenges tidligst 13. august, eller til forsyningene går tom.


READ  Norway Royal Salmon AS (OB: NRS) er på vei ned, men grunnleggende ser anstendig ut: Vil markedet korrigere aksjekursen i fremtiden?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *