Gabby Petito dør: Ung amerikansk passasjer ble kvalt i hjel

Gabby Petito, en ung reisende som forårsaket stor kontrovers i USA, døde av kvelning og rettsmedisineren som hadde tilsyn med obduksjonen hans, kunngjorde tirsdag at hans død var et drap.

“Dødsårsaken var kvelning og drap”Liket til den 22 år gamle Dr. Brent Blue, fra Dayton County i nordvest Wyoming, ble funnet 19. september.

Han ble drept tre til fire uker før liket hans ble funnet i nærheten av Grand Dayton nasjonalpark, sa han, uten å avsløre ytterligere detaljer om obduksjonen.

Hennes eks-kjæreste, Brian Laundry, blir aktivt søkt av myndigheter, men ble ikke funnet.

Utdannet “Personen som er interessert i etterforskningen“, Han ble siktet for bedrageri ved bruk av bankkort.

En jakt rundt om i verden

Paret dro fra New York i juli for en tur i en modifisert varebil som varte i fire måneder og fortsatte å bli delt på de blendende omgivelsene i nasjonalparker i det vestlige USA, på Instagram og YouTube. Bilder og videoer.

Men 1. september kom Brian hjem alene med vaskebilen.

September kunngjorde familien til Gabriel Petito at hun var savnet og sa at de ikke hadde hørt fra henne siden slutten av august.

Etter elskernes reise på sosiale nettverk i flere uker, samlet internettbrukere seg for å prøve å finne den unge kvinnen, og mediene fanget historien.

Jakten fra politiet i en sump i Florida og intervensjonen av en stjernehoppjeger på et realityprogram har tiltrukket amerikanske og utenlandske internettbrukere til å kommentere alle stadier av etterforskningen.

READ  Justin Trudeau sier at USAs ledelse "savnet mye" under første møte med Biden | Joe Biden

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *