Galaxy Z Fold 4 begynner å motta Android 13 One UI 5.0

Etter å ha rullet ut den Android 5.0-baserte One UI 13-oppdateringen til flere av sine Galaxy-telefoner, har Samsung endelig begynt å rulle ut den nyeste versjonen av One UI til Galaxy Z Fold 4 sammenleggbare telefoner. Imidlertid rulles den for tiden ut til de som kjører betaversjoner av Android 13 på Z Fold 4 i USA.

Samsung Galaxy A33 5G, Galaxy A53 5G, Galaxy Note 20, Galaxy S20 og Galaxy S21, S22 de har allerede begynt å motta One UI 5.0, og Z Fold 4 blir som forventet den første sammenleggbare telefonen som får oppdateringen, selv om den for øyeblikket er begrenset til en liten brukerbase. Den gode nyheten er at Samsung er ferdig med å teste Z Fold 4-enhetene, og den bør være allment tilgjengelig i løpet av de neste dagene, forutsatt at ingen nye problemer oppstår i mellomtiden.

Android 13 stabil for Galaxy Z Fold 4 inkluderer fastvareversjon F936U1UEU1BVK3 og selvfølgelig bringer det flere nye funksjoner, forbedringer og feilrettinger.

One UI 5.0 har visuelle designoverhalinger, omfattende tilpasningsmuligheter, en ny startskjerm-widgetopplevelse, multitasking-forbedringer, kameraforbedringer inkludert muligheten til å enkelt zoome inn med én hånd og mer. Den kommer også med Samsung DeX-forbedringer, forbedret sikkerhet og personvern og mer. Alle disse funksjonene vil snart være tilgjengelige for alle Galaxy Z Fold 4-brukere, selv om ikke alle får dem på samme dag.

Du skal se et varsel hvis oppdateringen er tilgjengelig for din Galaxy Z Fold 4. Men hvis du vil sjekke manuelt, kan du laste ned den nye oppdateringen ved å gå til Innstillinger > Programvareoppdatering og trykk Last ned og installer. Husk at du for øyeblikket er begrenset til Android 13 betatestere i USA.

READ  OneWeb velger tidligere Ericsson-leder som CCO

Hvis du har Galaxy Z Fold 4 med deg, har du allerede mottatt One UI 5.0-oppdateringen på smarttelefonen din? I så fall, fortell oss om opplevelsen din i kommentarfeltet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *