Gamle kristne ruiner funnet i Egypt avslører ‘klostrets natur’ Arkeologi

Et fransk-norsk arkeologisk team har oppdaget nye kristne ruiner i den vestlige ørkenen i Egypt, og avslører klosteret i området i det femte århundre e.Kr., ifølge det egyptiske departementet for arkeologi.

“I løpet av sin tredje utgravningskampanje ble fransk-norsk arbeid oppdaget på stedet til Tal Ghanoub Qasr al-Aqous i Bahariya Oasis.

Komplekset har “seks kirker og seks felt som inneholder ruinene av klostrene,” hvis vegger er “merket med graffiti og koptiske betydninger,” sa Osama Talat, departementets leder for islamsk, koptisk og jødisk arkeologi.

Misjonsleder Victor Giga sa at rapporten sa at “19 strukturer og en kirkeseng er skåret ut.”

Kirkeveggene var utsmykket med “religiøse inskripsjoner” og bibelske skriftsteder på gresk, som avslørte “karakteren av klosteret i regionen,” sa Giga.

Dette viser tydelig at munkene har vært der siden 500-tallet e.Kr.

Det avsidesliggende stedet, som ligger i ørkenen sørvest for hovedstaden Kairo, har vært okkupert fra det fjerde til det åttende århundre, med det franske instituttet for orientalsk rapportering om at aktiviteten nådde sin topp i det femte og sjette århundre. Arkeologi, Ansvarlig for arbeidet.

Kairo har kunngjort en rekke store nye arkeologiske funn de siste månedene, med håp om å fremme turisme, en sektor som har møtt mange områder – fra opprøret i 2011 til koronavirusepidemien.

READ  Demokrater er delte om hvordan vi kan komme videre med minimum 15 minstelønn - live American News

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *