Garmins Instinct Crossover er en analog smartklokke og

Denne siden er oversatt med AI og maskinlæring før den blir gjennomgått av en menneskelig redaktør på ditt morsmål.


(Pocket-lint) – Garmin kunngjorde i dag Instinct Crossover, en robust, men smart klokke – kombinasjoner du absolutt ikke ser hver dag.

Det betyr ikke at det ikke vil fungere. Garmins nye klokke måler 45 mm x 45 mm x 16,2 mm og er 10 ATM vanntett. Den har dager med batterilevetid — dvs. Du trenger ikke å lade i 70 dager ved bruk av solcellefunksjon eller 28 dager ellers. Disse tallene blir raskt «ubegrenset» når du begynner å aktivere batterisparingsmodus.

Pocket-lint video av dagen

Andre funksjoner som er verdt å nevne inkluderer 64 MB lagringsplass og støtte for hjertefrekvensdeteksjon (med varsler for unormal hjertefrekvens) og blodoksygenovervåking. Du kan også bruke denne klokken til å spore søvnen og daglige stressnivåer.

Hvis det er sensorer du ser etter, har denne enheten alt du trenger, inkludert GPS, kompass, termometer og barometrisk høydemåler. Og så er det smarte funksjoner – vær, kalender, telefonstøtte når du er koblet til en Android-telefon, Garmin Pay og mer.

Garmin Instinct Crossover er tilgjengelig i solcelle og ikke-solar versjoner, med standard og taktisk finish og i en rekke farger. Kjøpere av solenergiversjonen vil betale £529,99 / $549,99 / €599,99, mens den ikke-solarversjonen koster £479,99 / $499,99 / €549,99. du kan Bestill din nåMen vent noen uker på levering.

Av Oliver Haslam.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *