Gary Linker sjokkert over Liverpools “nedtur” i Fulham-dommen

I følge Gary Linker er Liverpools forferdelige siste form “en av de mest fantastiske tingene han noensinne har sett” i fotball.

De røde tapte 1-0 på Fulham hjemme søndag ettermiddag etter å ha slitt sitt sjette nederlag på rad på Anfield.

Mario Leminas mål var nok til at Scott Parkers side fulgte Burnley, Brighton, Manchester City, Everton og Chelsea i seieren på Anfield i år.

Liverpool Han har nå scoret bare ett mål hjemme i 2021 og er syvende i Premier League, fire poeng bak i Champions League-kvalifiseringen.

Deres boligform er spesielt bemerkelsesverdig J ர்க rgen Globe Burnley vant 68 hjemmekamper mellom april 2017 og januar 2021 før de tapte 1-0.

Resultatet sjokkerte Lincoln, programlederen for Match of the Day, som tvitret om at midtsesongsnedgangen var “ekstraordinær”.

Han skrev: ”Kampene for LFC har fortsatt å være et fantastisk resultat for ul Fulham.

“Middelaldernedgangen var en av de mest fantastiske ting jeg noensinne har sett i fotball … og jeg har sett noe av det. Ekstraordinært.”

Globe gjorde syv endringer i startoppstillingen mot Chelsea på torsdag, og droppet Sadio Mane, Trent Alexander-Arnold, Bobbinho og Curtis Jones på benken.

Mohamed Salah ble omringet i angrepet av Diego Jotta og Sherton Shakiri, mens Rice Williams, Nat Phillips og Neko Williams startet forsvaret.

Til tross for endringene truet Liverpool sjelden Fulhams rene mål, med Alphonse Ariola som reddet fra Jotas volley og de var veldig nær å score.

Som et resultat har Liverpool den verste hjemmeformen i noen av Englands topp fire divisjoner i 2021, og tar bare ett poeng fra syv kamper på Anfield, og kommer fra en 0-0 uavgjort mot Manchester United 17. januar.

Liverpool vil ikke ha nok en hjemmekamp på Anfield før 10. april når de besøker Aston Villa Mercedes.

De møter RB i andre etappe av sin siste-16-uavgjort i Champions League onsdag i Budapest, på grunn av koronavirusbestemmelser, før de spiller mot ulvene neste mandag. Står overfor Leipzig.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *