Gary Neville avslører Manchester Uniteds tre sommerprioriteringer og drømmesignering

Gary Neville sier at Manchester United må styrke seg i tre områder i løpet av sommerens overgangsvindu.

Ole Gunner Soulscares Etter nok en kampanje for bærekraftig fremgang på Old Trafford, håper teamet å fortsette å bygge opp troppen sin på slutten av sesongen.

forent De styrket grepet om andreplassen i Premier League mot Brighton sist helg, og gjorde en stor forbedring i Europa med en 2-0-seier over Granada torsdag kveld.

Seieren i Spania holder United i live med håp om å vinne pokalen, og etterlater bare sølvtøy hvis de vinner sesongens Europa League.

Uansett hva som skjer nå og mellom slutten av kampanjen, vil United prøve å styrke sitt førstelag og gi råd om forholdene klubben vil trenge for å styrke det store Neville.

På et øyeblikkelig spørsmål og svar på sosiale medier fredag ​​morgen, ble Neville spurt om han ville styrke tre stillinger i sommer.

“Midtstopper, angriper og høyrekant,” svarte en fan på spørsmålet og kalt Real Madrid-forsvarer Rafael Varane som sin drømmesommersignatur.

Programvare forstår at United er i markedet for både en center forward og en center pack. Earling Holland Og Raphael kommer, Men det er mange bedre spillere fra neste års kontrakt, og Varane er blant dem.

27-åringen har ikke signert en ny kontrakt med Real Madrid og The Menn Avslørt i forrige måned av Bernabeu Club Defender er klar til å selge Varane til United Få betalt i sommer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *