Generalprøve for Blue før EM, mot Norge

Denne tirsdagen 11. juli spiller Les Bleus sin siste vennskapskamp mot Norge før EM, som går fra 16. juli til 6. august.

Fortsettelse under denne annonsen

Finjuster de siste detaljene. Denne tirsdagen spillereOlivier Ecovafni Face Norway i Sedan. Etter to uker med forberedelser i Clarion, vil treningskampen være den siste offentlige øvelsen før starten av EM i Nederland (16. juli-6. august).

>>> Fotballspiller Blaise Matuidi giftet seg med sin mangeårige kjæreste Isabelle

Hvis seier mot en av de beste nasjonene i kvinnefotball er målet, vil Les Bleus justere sine taktiske planer for å nærme seg den kontinentale konkurransen med full selvtillit. Men mot et lag har de tapt åtte ganger siden 2003Amanda Henry Mest av alt prøver de å ikke skade seg selv. «Vi er tålmodige til å starte når vi er konkurrenter. De vet hva som venter dem på EM. De ønsker å gjøre det. Forberedelsene er alltid litt vanskelige, men dette er en god test for oss.» L’Equipe omtalte også treneren på sidelinjen av kampen.

Fortsettelse under denne annonsen

Lederne for konkurransen var blant deltakerneEugenie Le Sommer (Vårt bilde) vil begynne fiendtlighetene mot Island 18. juli før de returnerer til Østerrike (22. juli) og Sveits (26. juli). En første runde innenfor rammen av tricoloren vil da vise sitt beste ansikt, da de håper å komme så langt som mulig i konkurransen. En påminnelse om at det franske laget ikke kunne gå lenger enn åttedelsfinalen i en Euro.

TV-program for fotball for kvinner:

Tirsdag 11. juli
20.50: Frankrike/Norge i Sistar

READ  [Coupe du Monde 2023, Qualifications] Nederland kan takke Island og Norge for henging i Polen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *