Georges Floyd søker forsinkelse etter rettssaken etter 27 millioner George Floyd familieoppgjør

Forsvarsadvokaten for den tidligere politimannen i Minneapolis Derek Zhou, anklaget i George Floyd-drapssaken, ba mandag en dommer om å utsette rettssaken, som byen kunngjorde er verdt $ 27 millioner. Løsning for Floyds familie En rimelig test er umulig.

Forsvarsadvokat Eric Nelson reiste også muligheten for å fornye den tidligere mislykkede resolusjonen om å flytte Sue rettssaken til en annen by.

Løsningen kunngjort av byen Minneapolis Forrige fredag ​​og Sues straffesak var helt uten tilknytning. Men tidspunktet for betalingen, mens rettssaken fortsatt pågår gjennom voldgift, kom overraskende på noen.

Mandag sa Nelson: “Jeg er veldig bekymret for de brutte nyhetene på fredag.” “Juryen har utrolig makt til å sverte bassenget,” sa han.

Spenningen var høy ved Hennepin County Court i Minneapolis mandag, hvor bygningen var omgitt av barrikader og vakter der noen besøkende kunne se. Aggressiv gest På grunn av epidemien var selve rettssalen sterkt blokkert.

Dommeren, Peter Cahill, uttrykte avsky ved tidspunktet for forliksmeldingen sist fredag ​​og sa at det var “uheldig”.

Cahill sa at han husket syv dommere som satte seg ned i forrige uke for å se nyheter om forliket og om det vil påvirke deres upartiskhet.

“Jeg vil at bytjenestemenn skal slutte å snakke om denne saken,” sa dommeren før han gjenopptok juryvalget mandag morgen. “Samtidig ser jeg ingen ondsinnet hensikt fra deres side i å prøve å sabotere straffesaken.”

Floyds familie anla en føderal søksmål mot Suez og byen Minneapolis i fjor. Byen innkalte til en pressekonferanse for å kunngjøre utvandringen, som inkluderte emosjonelle kommentarer fra Floyds brødre og borgermester Jacob Frey.

Nelson bemerket i mellomtiden at Jeremiah, sønn av Minnesota justisminister, Keith Ellison, satt i bystyret og enstemmig godkjente forliket, og sa at han ikke fremsatte påstandene, men satte spørsmålstegn ved tidspunktet.

READ  England kvalifiserer seg til verdensmesterskap mot Albania i fare for kansellering på grunn av sikkerhetsfrykt

Keith Ellison leder påtalemyndigheten og dukker ofte opp i rettssalen.

I en pause fra juryeksamen sto Ellison ved Nelsons pult og sa: “Er det noen andre som ikke vil skylde på meg?”

Nelson så på Ellison, men svarte ikke.

Frey, borgermesteren i Minneapolis, utsatte spørsmål om innvandringstid til byadvokat Jim Rhoder, som nektet å kommentere.

Advokat Steve Schleicher sa at staten ikke har kontroll over Frey og byrådet.

Floyd-familieadvokat Ben Crump kalte m 27 millioner for det største forhåndsoppgjøret for et sivilt krav.

Cahill sa ja til å vurdere anmodningen om forsinkelse.

Han har tidligere nektet forespørsler om å flytte etterforskningen, og sa at informasjon om Floyds død var så utbredt at det var “lite sannsynlig å kurere stigmaet for upartisk forhåndsreklame.”

25. mai ble en svart mann ved navn Floyd erklært død, og i nesten ni minutter knelte den hvite suv på nakken hans, mens Floyd ba om livet.

Suu Kyi er siktet for andregrads drap, tredje grad drap og drap, og har erkjent straffskyld.

Den første mulige voldgiftsmannen som ble avhørt mandag var at han ble kastet ut umiddelbart etter frivillig arbeid, han hørte om innvandring, og det antas at byen ikke var klar over at den ville vinne sivilsaken.

“Da jeg hørte det, så jeg det beløpet,” sa han og la til at han ikke kunne garantere at han kunne ignorere det.

De potensielle dommerne som senere ble avhørt nevnte ikke hva de hørte om forliket, og spurte heller ikke direkte om advokatene eller dommeren var klar over det.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *