Gerard Bullens etter etappe 19: «Optimal energiforbruk for lørdagsetappen for Remco-teamet»

Den 19. etappen i Vueltaen avgjøres endelig i en sprint denne fredagen suksess Mats Pedersen. Menn som kjemper om generell klassifisering – med Remco Evenepoel I spissen – avgjørende for den endelige klassifiseringen av 2022 Tour of Spain, beholdt de styrken til en svært skremmende etappe på lørdag.

«Det gikk bra for Remco-teamet,» sa Gerard Bullens. «Hun trengte ikke å gripe inn og overlot jobben til de andre lagene. Det er flott for minimalt energiforbruk med tanke på lørdagen på et punkt hvor de virkelig trenger styrke.»

Rådgiveren vår forventer en prestasjon på de spanske veiene på lørdag og håper hurtig-teamet ikke lar seg rive med i denne siste etappen. «Evenpoel har én hovedmotstander, Enrique Mas, som er veldig farlig. Han har et spansk team rundt seg som er vant til denne typen trening og temperatur. Temperaturer er rapportert mellom 35 og 37 grader Celsius. Jeg tror det blir en skikkelig kamp om å plassere hele serien med ryttere blant topp 10 i den generelle klassifiseringen. Evenboel-laget må spille hardt for å holde lagkameratene til slutten av etappen i denne rivaliseringen mellom lagene. På de siste stigningene er det ofte utfordrerne som kjemper om den endelige seieren. Remko må tro han har beina han hadde på torsdag. I så fall burde alt være bra.»

READ  Tottenham Hotspur: Tiltalte Getson Fernandez og Newcastle-forsvarer Diandre Yatlin identifisert | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *