Ghana møter Sør-Korea etter en kamp full av spenning og mål

Etter hans nederlag mot PortugalGhana kom tilbake fra gruppe H med en 3-2 seier over Sør-Korea.

Imidlertid er asiatene de farligste med noen tidlige kampangrep. Mot spillets gang, Mohammed Salisu Den utnytter kaoset på overflaten til å presse huden ned og åpne publikums poengsum.

Etter en halv time, Mohammed Quds Doble innsatsen med en ustoppelig heading etter et perfekt innlegg Jordan Ayew.
Alt under kontroll, Svarte stjerner Fornøyd med å klare en tidlig ledelse i andre omgang mot de skallsjokkerte koreanerne etter en tøff første omgang. Men den asiatiske formasjonen lar det ikke gå og bringer den første faren gjennom et hode Godt frastøtt Lawrence Ati Gigi. Minutter senere gir den samme Cho en hel nasjon håp ved å tette gapet med en kraftig heading. Bedre, de to lagene utlignet etter 180 sekunder etter samme etappe.

Hvis vi trodde at Korea ville utnytte det psykologisk, raste det hele sammen da Ghana solid tok tilbake ledelsen etter at Kudus kom dit med et dobbelt århundre.

Takket være seieren toppet Ghana midlertidig gruppen med tre poeng, i påvente av et oppgjør mellom Uruguay og Portugal. Når det gjelder Sør-Korea, utfordrer de antrekket på bunnen med ett poeng på to kamper Cristiano Ronaldo Denne fredagen kl.16

READ  Brighton prøver å sette sammen bitene sammen med Trazzard, men...

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *