Ghost of Sushima 2 lover å komme og bli revolusjonerende

Ghost of Sushima Opus-videospillet ble utgitt i 2020 og har overrasket verden … og Sony er de første som forventer den enorme suksessen til Ghost of Sushima om noen måneder.

Ghost of Sushima 2: Fortsettelse av produksjonen på PS5

Det har vært ryktet i noen dagerEN Fortsettelse av Ghost of Sushima Den ene er under bygging, PlayStation 5 kan ha en utgivelsesdato mellom 2023 og 2024. Imidlertid, ifølge nye stillingsbeskrivelser fra Sucker Punch Studios, har vekstsyklusen først nylig begynt! En «Senior designer i kamp«Og en»Krigsteknologidesigner«Slik søkte, på samme tid»Manusforfatter«Nå ferdig. Betingelse for ansettelse: Dette er et must Å spille Ghost of Sushima og forstå spilldynamikken !

Det er nok å forestille seg en sekvens i bokser, bare skriften ville ha tatt slutt. Det kan ikke være online-modus, Legends, fordi det avslutter jakten når det gjelder innhold. Så disse innleggene handler om det nye spillet, Ghost of Sushima 2 eller den nye lisensen.

Bak Sony Ghost of Sushima er fortsettelsen ikke overraskende

Siden denne «Assassin’s Creed» ble utgitt i Japan, har suksessen vært på spill. The Ghost of Sushima, som nå har rekorden for det raskest solgte eksklusive spillet i PlayStation-historien, er populært blant spillere for sin online-modus. Etter en første DLC Og En regissørskåret versjonOg oppfølgeren som ble startet for Sony ville gitt studioet en Cordo Blanche.

Takket være salget av 8 millioner eksemplarer i dag, kunne Ghost of Sushima se en oppfølger. Vær forsiktig: Sony har ikke bekreftet noe ennå, og utviklingen er i sin spede begynnelse. Derimot, De PlayStation 5 er den perfekte plattformen For et slikt spill, Ingen tvil om at skaperne er klar over dette og prøver å utnytte det! Spillstatus, vi vet ingenting: Jin Sakai eller den nye karakteren? I Japan eller Mongolia, ønsker du hevn på inntrengerne? Kort sagt mange små spørsmål som krever litt tålmodighet før man finner svaret.

READ  Den kinesiske utvikleren Kalama suspenderer leiekontrakten for metanolanlegg

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *