Giovanni, forlovedens ektemann til reality-TV-stjernen Hillary, ble drept i en ulykke: noen dager før bryllupet ble han påkjørt av en bil.

© Fang Instagram gioboyparis

Hillary og Giovanni, de lykkelige foreldrene til to gutter, er i ferd med å si ja. Men de som har markert seg i reality-TV-programmer står for øyeblikket overfor en tøff test. Mens han prøvde å redde en hund i Dubai, ble den unge mannen påkjørt av en bil foran familiens hjem i Dubai. «Pearl krysset veien. Geo så en bil som beveget seg for fort. Han ville forsvare Pearl. Plutselig kolliderte bilen med Geo. Jeg så ham på bakken foran huset i går.» Hillary delte på sosiale medier.

På sykehuset måtte Giovanni opereres. Han lider av brukne ben og hæler og mange andre skader. Etter å ha vært innlagt på sykehuset i flere dager, kunne han reise tilbake til familiens hjem og finne sine slektninger. «Moralsk sett er det oppturer og nedturer (…), men jeg lever i en bilulykke, jeg kan gå igjen om 4/5 måneder», Han skriver.

Paret visste ikke om bryllupet 25. juni ville bli holdt eller utsatt. «Vi kjenner ikke hendelsesforløpet», Den unge kvinnen tror. For hennes del skriver forloveden: «Om noen dager til er dette bryllupet mitt. Jeg blir ikke prinsen jeg drømmer om.» Paret er fortsatt selvsikre. «Det er et spesielt år for oss, men vi er sterke og forente. Hovedsaken er at vi alle er her i dag for å kjempe sammen.», Kan du lese en av hans publikasjoner på sosiale nettverk? For noen måneder siden så Hillary og Giovanni babyen deres på sykehuset på grunn av medisinske problemer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *