‘Gjør et komplett inntrykk’ – Globe Schlumberger forklarer avtalen

J ர்க rgen Klopp forklarte hvorfor utnevnelsen av Dr. Andreas Schlumberger som Liverpools nye leder for utvinning og ytelse ga «absolutt mening».

Besøk til Tyskland Kunngjort i forrige månedEtter sine forrige feilstavinger med klubber som FC N ூர் rnberg, Borussia Dortmund, Bayern München, Borussia Monchengladbach og sist Schalke 04.

Dette markerer et gjensyn for Klopp og Schlumberger, som jobbet sammen i Dortmund – Reds-manager ble spurt om utnevnelsen torsdag.

«Ja, hvis du spør folk i Tyskland, i dette området – rehabilitering, ytelse, utvinning – er han nummer én i Tyskland,» sa Klopp.

“Jeg visste det i årevis. Vi gikk på samme universitet, så jeg fulgte i hans fotspor, og så jobbet vi sammen noen år i Dortmund. Han flyttet til Bayern, jobbet i Gladbach, jobbet for Schalke, og før det jobbet for Nürnberg – og for det tyske FA og landslag. Det er alt. CVen hans er utrolig, helt utrolig.

«Gjenoppretting, rehabilitering, ytelse er alltid et område der medisin og vitenskap ennå ikke er. Det er normalt. For 20 år siden var det en katastrofe sammenlignet med i dag.

“Min forståelse er hvordan kan du skape på disse områdene? Du samler de beste menneskene, lar dem diskutere forskjellige hendelser, og tar deretter en felles beslutning og går videre derfra. Derfor trodde jeg det var helt fornuftig å bringe ham inn.

«Det har ingenting med meg å gjøre personlig; ja, vi kjenner hverandre, men det har ingenting å gjøre med det.

READ  Formel 1 | Wolff ønsket å gå glipp av den japanske Grand Prix, men...

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *