Glamour – filmer! | I snøen

Verdens beste og mest elskede skiracer nedover er i ferd med å gå i filmproduksjon basert på et viktig øyeblikk i karrieren til Franz Glamour.

Filmen, som vil bli utgitt over hele verden i høst, vil fokusere på begivenhetene som førte opp til den strålende suksessen til «Sky Kaiser» nede foran 60.000 sterke husmengder på Patsergofel ved vinter-OL i Innsbruck 5. februar 1976. .

Tiår senere, i intervjuer, sa Glamour: «Da jeg kom inn i åpningsporten, visste jeg at jeg skulle vinne,» men han løp etter 1972 olympisk mester Bernhard Russey, en sveitsisk konkurrent. Det faktum at han tok ledelsen da han krysset fortet, setter ham ofte til viljen til den bredere mengden som er stilt opp.

Utgivelsen av filmen ble kunngjort kort før Honencom-helgen, samme dag som en annen film ble kunngjort med fokus på Norges beste ski-racer Axel Lund Swindle. Begge prosjektene følger suksessen med 2016-filmen Eddie the Eagle Det kostet 23 millioner dollar å produsere, men har hittil tjent 0,2 46,2 millioner, noe som forklarer hvorfor filmer om populære skiløpere kan være lukrative i mainstream.

France Glamour kan betraktes som den største nedadgående spilleren gjennom tidene som har vunnet 25 motbakkeløp, noe som fremdeles er tilfelle i herreløp i dag. Han vant sitt første år i 1973 i en alder av 19 år, og inkluderte fire seire på Honencom i Kidspool. Til slutt, 11 år senere, i 1984, i en alder av 30 år, kvalifiserte han seg til en ny film.

READ  Det er bekreftet at Emerdle-drapsofferet Meena var det første offeret 'med ofrenes familier'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *