Glance-brukerbasen vokser med 30 % fra år til år for å nå 183 millioner i Q1 2022

Den aktive brukerbasen til Glance-låseskjermplattformen i India vokste med 30 % fra år til år til 183 millioner i første kvartal 2022, ifølge Counterpoint Researchs Quarterly Mobile Application Tracker. Glance la til mer enn 10 millioner brukere i første kvartal 2022, noe som representerer 6 % sekvensiell vekst.

Store smarttelefonaktører som Xiaomi (inkludert Poco), Samsung, OPPO, Vivo og realme, som til sammen står for mer enn tre fjerdedeler av det indiske smarttelefonmarkedet, har for tiden Glance som plattform for låseskjerm.

Inmobi’s Glance, som har tilstedeværelse i India, Indonesia og deler av Sørøst-Asia, har et sterkt fokus på å ekspandere inn i eksisterende markeder så vel som nye markeder. Ved siden av det nylige partnerskapet med realme, i tillegg til eksisterende som Xiaomi, Vivo og OPPO, har Glance annonsert flere samarbeidsprosjekter med viktige indonesiske merkevarer, utgivere og skapere som en del av sin «Indonesia First»-strategi. Den planlegger også å lansere i andre geografier, som Latin-Amerika og USA, markeder som vil tilby betydelige tilleggsmuligheter.

I en kommentar til faktorene som bidrar til veksten av Glance-låseskjermen, sa forskningsanalytiker Arushi Chawla: «Glance-låseskjermen, tilgjengelig som en forhåndsinstallert app på smarttelefoner, har vært den primære og effektive måten å legge brukere til plattformen på. Imidlertid hjelper plattformtilbudene og den økende trekkraften rundt Glances liveunderholdning og handel Glance med å forbedre brukeropplevelsen og brukerengasjementet for å gå utover innholdsabsorpsjon og sikre engasjerende interaksjon.

Chawla la til: «Med det nylige partnerskapet med realme, dekker Glance nå de 5 beste smarttelefonspillerne i India: Xiaomi, Samsung, realme, Vivo og OPPO, som til sammen står for mer enn 75% av det indiske smarttelefonmarkedet. Dette var hovedårsaken til veksten av Glances aktive brukerbase i første kvartal 2022. Partnerskapet med realme vil hjelpe Glances installerte base fortsette å vokse i raskt tempo. Og med Glance live på Reliance Jio-smarttelefonen og dens planer om å ekspandere til nye geografiske markeder, vil den sannsynligvis få ytterligere vekst.

READ  Steam månenyttårssalg nå live TechRadar

Glance startet sin reise i 2019 og har skapt en enestående posisjonering ved å presentere bruken av låseskjermen som en ressurs for innholdsoppdagelse ved å tilby infotainment og trending innhold tilgjengelig 24/7 som en differensieringsfaktor. Nå er andre avanserte smarttelefonmerker som Apple interessert i å forbedre låseskjermopplevelsen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *