Gmails nye utseende basert på Googles Material Design 3 har blitt sluppet til flere brukere

Reklame

Gmail er utvilsomt den mest populære e-posttjenesten i verden. Og det ser ut som det Google Material Design bringer et friskt blikk tilbake til den 3-baserte plattformen. For noen dager siden, Gmail Product Manager Legge merke til De integrerer Gmail, Chat, Meetings og Spaces i ett vindu. Det nye designet rulles nå ut til flere brukere.

Det nye panelet lar brukere enkelt bytte mellom flere apper, noe som gjør multitasking enklere. Det redesignede panelet er imidlertid bare synlig hvis du har chat aktivert. Folk som bruker etiketter til å organisere innboksen sin, vil nå se separate seksjoner for system- og egendefinerte etiketter.

Gmail-teamet har oppdatert chat med brukere som nå kan se utdrag av innkommende meldinger fra bobler i stedet for å åpne samtalen. Det viktigste er at nyheter enkelt kan søkes med forbedrede filtre og søkeresultatalgoritmer.

Reklame

Hvis du ikke planlegger å bruke det nye grensesnittet med to paneler og ønsker å fjerne apppanelet til venstre, kan du gjøre det ved å gå til Innstillinger og deretter Tilpasning. Brukere kan velge hvilke apper som skal brukes i Gmail. Hvis Chat and Meet ikke er merket av, vil det nye panelet bli deaktivert.

For de som ønsker å kvitte seg med det nye utseendet, gå til Innstillinger og klikk «Revert to Original Display» og du er i gang, i det minste for nå. Men det er ikke klart hvor lenge dette alternativet vil være tilgjengelig.

Google sa at det vil rulle ut det oppdaterte brukergrensesnittet gradvis, så det kan ta litt tid før du ser endringene.

READ  Les astronomer sinterrogent sur unitrange "objet" dicouvert dans la voie lactée

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *