Go-Lanta: Hvorfor stopper ikke produksjonen gulhale fra å spise pandanusfrukt?

Starten på det gule lagets eventyr i Ko-Landa er ikke lett. For øvrig ble de sultne eventyrerne som gikk gjennom store vanskeligheter med å starte en brann offer for matforgiftning. Nicholas, en tidligere soldat og lagleder, ønsket å gjøre lagkameratene glade ved å finne den beste frukten. «Han solgte drømmer til oss, jeg håper det er bra”, forklarte Quentin, vendt mot kameraet.

Hvis Nicholas trodde han moret seg, og tok i hånden en frukt fra furutreet, var det virkelig frukten av pandanus. Sistnevnte spises sjelden da det irriterer leppene og tungen. En bittersøt opplevelse som Quentin snart oppdaget. «Det klør meg i halsen og jeg føler at jeg tok en teskje pepper og bare svelget den,» forklarte han, før han bukket under for et vakkert tilfelle av matforgiftning, som noen av de andre kandidatene.

«Jeg er kalkunen av vitser i historien»: en belgier har allerede blitt sparket ut av «Co-Lanta»

Den aktuelle passasjen vakte sterke reaksjoner på Twitter. Selv om Quentin spiste frukt foran kameraet, lurte nettbrukere på hvorfor produksjonen ikke grep inn. De anklaget produktet for å ville ha en bedre line-up og lete etter en buzz. Overfor kontroverser ble Julian Magnay programdirektør ved Adventure Line Productions (ALP). «Når eventyret begynner, appellerer vi til sunn fornuft til kandidatene. I Frankrike kommer du ikke til å bite en tilfeldig sopp når du går i skogen. I Ko-Lanta er det det samme. De er eventyrere, Robinson Crusoe, og vi gir dem ikke en liste over alt du kan spise eller ikke spise på øya,» forklarte han til Pure Media.

READ  "In her lifetime", en blendende film som ble utgitt på kino onsdag: "Det var så vanskelig for Catherine Denio"

Direktøren ønsket å forsikre at det ikke ville være snakk om å la en kandidat sette seg selv i alvorlig fare. «Eventyrerne blir overvåket av et kamerateam hele dagen. Hvis en eventyrer noen gang bringer giftig og farlig mat inn i munnen, vil åpenbart filmteamet gripe inn. I disse tilfellene har kameramenn fullmakt til å gripe inn. Det er utenkelig for en eventyrer å risikere sin integritet, sa han.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *