God deal Samsung Galaxy A51: 42 % reduksjon for smarttelefonen med fire sensorer

Året 2021 har nok en gang vist at den ledende på telefonimarkedet fortsatt er Samsung. Det koreanske selskapet har lansert flere modeller, inkludert de sammenleggbare, Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3, mens de forbereder morgendagens. Det er ingen tilfeldighet at mange venter Galaxy S22, inkludert Ultra-versjonen. lover mye. Men ikke alle er ute etter en superkraftig smarttelefon. For denne kategorien tilbyr Samsung en høyytelses mellomtone som Galaxy A51 med sin quad fotosensor. En telefon som nå tilbys med 42 % rabatt på Rakuten, nedenfor!

På tidspunktet for skriving av denne artikkelen, 31. desember kl. 17.00, går Galaxy A51 fra 485,28 euro til 279,91 euro en fin reduksjon på 42 %. Og det stopper ikke der, siden smarttelefonen drar nytte av tilgjengelige kampanjekoder. til denne adressen. Mellomklassen med Samsung-forseglingen tilbyr, i tillegg til en quad-fotosensor, en Exynos 9611 SoC, et 6,5-tommers Super AMOLED-panel, 128 GB utvidbar lagring eller til og med et 4000 mAh batteri for utvidet autonomi. Men hvis du ser etter en 5G-modell, Xiaomi Mi 10 Lite drar også fordel av en veldig fin senking.

READ  Før han kom tilbake til jorden, deler Thomas Pesquet det utrolige bildet av en nordlys: "Det mest intense av hele oppdraget"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *