God Merod håper å få partneren Julia Vignali til å delta i hans neste film

Denne tirsdagen 5. september har programmet Marion Calais og Julien Cellier som gjester til God Meraud. RTL God kveld. Under dette intervjuet kom skuespilleren tilbake til sin kone Julia Vignalis lille opptreden i sin neste film Popemobile.

Fortsettelse under denne annonsen

Gud Merod og Julia Vignali støtter hverandre i alle sine prosjekter! Som Carolyn Bones nylig avslørte på sosiale medier, besøker viktige par konstant hverandre på deres respektive arbeidsplasser. Hvis du har sett skuespilleren på settetAvtalen er gjortKona hans ble også med ham på settet til filmen for flere uker siden Popemobile, regissert av Sylvain Estibal. I denne nye komedien fremstiller Gat Meraud paven i en helt vanvittig situasjon. «På den siste dagen av en historisk tur til Mexico blir paven kidnappet av en narkogjeng. Den hellige far oppdager den mystiske personligheten til en kartellleder og gjengen hans mange aktiviteter. Men snart oppdager den fryktinngytende kriminelle «hun er blitt kidnappet . En bedrager …'»Du kan lese det på nettsiden til produksjonsselskapet Furyo Films.

Gad Merod speiler utseendet til Julia Vignali i sin neste film

Denne tirsdagen 5. september har programmet Marion Calais og Julien Cellier som gjester til God Meraud. RTL God kveld for å snakke om hans nye drama Rui Plas Med Jacques Weber på Théâtre Marigny i Paris. Under intervjuet spurte journalister også om hans neste film Popemobile Den har Julia Vignali i hovedrollen. «Vår kollega Julia Vignali, din kone er også med i filmen…»Marion Calais begynte, før hun umiddelbart ble avbrutt av skuespilleren. «Så vent, vent! Hun er med på bildet! ​​Det er også veldig bra, for Julia la et lite innlegg (i sosiale nettverk, red.anm.) og alle sa «Hun spiller i en film». Hun skjøt i en time, til og med en halvtime! Han forklarte med et smil.

«Det er en deltakelse»Gat Meraud skildrer den lille rollen som Julia Vignali i filmen

«Vi får se henne i et hjørne.», God Meraud fortsatte med mye humor. En rolle for Julia Vignali PopemobileMen det er mer «En deltakelse som hun gjorde Pamela Rose, forts«, sa skuespilleren. Nok en gang skildrer kona en rolle som passer ham «Igjen fra en journalist.Da Julian Cellier spurte ham om han var redd kona hans ville stjele showet, hadde Gad Meraud allerede et godt forberedt svar: «Å det er umulig! Det er sånn hjemme!»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *