GoldenEye 007: lansering på Xbox Game Pass om to dager, men uten online flerspiller | xbox one

Selv om det var forventet innen utgangen av 2022, er det endelig i slutten av uken at det vil være tilgjengelig. Golden Eye 007.

GoldenEye 007 kommer på fredag

Det er mer presist denne fredagen 27. januar at spillet kan spilles på Xbox One og Xbox Series X | S. Det er en 4K-remastret versjon av Rare’s FPS, som revolusjonerte førstepersons skytespill da den ble utgitt i 1997.

Spillere vil kunne finne alt som gjorde spillet så vellykket, for eksempel enkeltspillereventyret, samt delt skjerm for opptil 4 spillere. Dessverre vil online flerspiller ikke være tilgjengelig på Xbox.

Dette er klassikeren som revolusjonerte sjangeren i 1997 og var inspirert av filmen som åpnet en ny æra for James Bond-sagaen. Du vil finne spillmodusen rik på infiltrasjon og mål som skal nås, og selvfølgelig den legendariske lokale flerspillermodusen for å konkurrere på delt skjerm med vennene dine. Den originale opplevelsen har også blitt forbedret, med nye kontrollalternativer (inkludert støtte for dobbel analog pinne), 16:9-oppløsning opptil 4K på støttede konsoller, og en fullstendig liste over prestasjoner å låse opp.

Som en påminnelse kan spillere som eier Rare Replay Collection også laste ned spillet gratis. Merk at den lander på Nintendo Switch også, med online-modus som en bonus.

Finn kunngjøringstraileren nedenfor for å (ny)dykke inn i atmosfæren før neste utgivelse.

READ  'Hjelp gjestfrihetsbransjen, ellers faller du utenfor kanten av klippen,' advarer Cornwall pubeier

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *