Goldeye 007 kommer snart på Xbox? Kommende kunngjøring av Jeff Group | Xbox One

Under en potensiell remaster vinner GoldenI007 Ville ha vært Utgitt tidligere i år, Journalist Jeff Groop deler med oss ​​i dag ny informasjon angående den umiddelbare kunngjøringen av revisjonen av denne berømte tittelen. 2022 markerer 60-årsdagen til Ian Flemings spion, og det har lenge vært rykter om Goldenys ankomst. Så vi må være på vakt de neste ukene.

En klassiker oppdatert i år?

Fans av Storbritannias mest kjente spion vil garantert bli glade for å høre om disse ryktene som aldri har vært sett før, men som alle rykter, vil vi minne deg på å ta en dråpe salt. Videospillfans vil ikke være likegyldige til det faktum at Golden 007 refererer til flere spillere på Nintendo 64, og var en av de første FPS-hitene som ble utgitt i 1997.

VentureBeat-journalisten Jeff Groop snakket om emnet på GrubbSnax-showet sitt. Ifølge ham kan Microsoft tilbakekalle den populære lisensen i løpet av noen uker.

«Jeg tror Microsoft kommer til å kunngjøre dette først. Jeg tror dette spillet vil skje snart i løpet av de neste to ukene.

Når det gjelder administrasjon av lisensieringsrettighetene på juridisk nivå, er avgjørelsen fortsatt uklar, og vi vet ikke hvordan Nintendo, det originale studioet, Microsoft og MGM godkjente utgivelsen av denne tittelen fra Nintendo 64. Disse juridiske problemene tvang Microsoft til å kansellere den fullførte remasteren av Golden 007, på grunn av dårlig kommunikasjon mellom eierne og den raske veksten til en ung gruppe.

Den kansellerte spillutviklingsversjonen ble lekket på fildelingssider for mer enn ett år siden, slik at spillere kan prøve denne remasteren. VideoGamesChronicle-reportere kalte det imidlertid «den beste remasteren du noen gang har spilt.»

READ  quel smarttelefon haut de gamme est le mileer i 2022?

For et år siden snakket meddirektørene til Remaster med kollegene våre på Video Games Chronicle om ulike lekkasjer og hvordan noen spillere kunne prøve spillet. Spesielt sa Chris Tilston:

«Det har vi rett og slett fått beskjed om. Dette betyr at folk kan se arbeidet utført, men det skjuler også noen av feilene som er gjort bak kulissene. ⁇

Mark Edmunds, meddirektør, la til:

«Hvorfor synes jeg det er så rart nå? Hvorfor gi det ut etter så lang tid? Noen må ha likt det i alle disse årene. Det er rart. Da jeg først hørte om det, trodde jeg Microsoft lekket det med vilje av en eller annen grunn. (Ler ) Jeg synes ikke det gir mening, men det får deg til å tenke.

Imidlertid kan 2022 markere Bonds retur til konsoller i en oppdatert versjon av den legendariske Golden. Io Interactive forbereder seg også En ny lisens Ut av universet James BondDet er gledelig å se den økende spenningen rundt spionen som så langt har vært den mest briljante i videospilllandskapet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *