Goldplay’s Chris Martin sier at låser tvunget omvurdering av omdømme Gullloppe

De Gullloppe Ledende spiller Chris Martin sa at statslåsene tvang ham til å møte og revurdere sitt forhold til berømmelse.

“Fjoråret var en øyeåpner,” sa han til BBC Radio 2. “Jeg sa:” Hvem er jeg uten Wembley Stadium, og sier at du er fantastisk? ” I mitt liv prøver jeg nå ikke å assosiere meg for mye med å være popstjerne og prøver å få selvtilliten min ut av ekstern bekreftelse. ”

Hans åpenbaring kom da bandet ga ut sin nye solo-80-inspirerte poplåt, Higher Power. På den internasjonale romstasjonen Den franske astronauten Thomas Pesket gjenskaper jorden med en satellitt.

I en videochat sa Martin til Pesket: ”Akkurat nå kan vi ikke spille for noen på jorden, så vi trodde vi skulle spille for deg. Det er som konserten vår. ”

Denne singelen var Goldplays første samarbeid med den svenske platemakeren Max Martin, som sa at sangeren hadde en ydmyk opplevelse og at hitmakeren hadde tvunget dem til å “heve spillet vårt”.

Martin regulerte hvor lenge bandet måtte spille inn sammen under epidemier: ”Vi måtte finne land hvor vi kunne komme inn med tillatelse, og så være i en innspillingsboble – det gjorde vi alle tre eller fire ganger.

“Vi prøvde å forene så mye som mulig, underlagt reglene – men vi blir ikke fengslet.”

Goldfly åpner Brit Awards neste uke fra en klippe midt i Themsen, som spiller i Glastonbury 22. mai, som blir Laget livestream i år.

“Vi skal gi et fantastisk show – ingen kommer til å være der!” Sa Martin.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *