Google blokkerer nedlasting av betalte apper fra Play Store i Russland

I Russland har Google siden 5. mai blokkert nedlasting av betalte apper og betalte appoppdateringer fra Play Store. Situasjonen til Android-brukere som siden 10. mars allerede må administrere suspensjonen av nedlastingen av betalte applikasjoner, samt betaling av abonnementer eller kjøp i apper, vil ikke endre seg mye.

Til slutt er det bare gratisapplikasjoner som er tilgjengelige i den offisielle Google-butikken, som forklart av søkemotoren i denne hjelpeark. Tidligere kjøpte apper og spill kan fortsatt lastes ned fra brukerens konto. Abonnementer som fortsatt pågår vil bli innfridd til slutten av utløpsdatoen, men kan ikke fornyes og vil derfor bli kansellert.

Apple setter motstanderen Alexei Navalnyjs app tilbake på den russiske App Store

Google anbefaler at utgivere av apper som tilbyr en viktig tjeneste tilbyr gratis tilgang til appen eller fjerner abonnementet. I begynnelsen av mars, noen dager etter utbruddet av fiendtlighetene i Ukraina, var de viktigste bankkortnettverkene (Visa, Mastercard og American Express) avviklet sin virksomhet i Russland, og forårsaker alvorlige forstyrrelser for russiske banker og deres kunder.

Dette påvirker også Apples aktiviteter i Russland, som produsenten også har tatt et batteri av tiltak som en del av sanksjonene som er pålagt landet. Apple-kontoer kan ikke lenger finansieres med gavekort fra 10. mars for brukere basert i Russland. rapportert iPhones.ru på den tiden.

READ  En feil i macOS oppdaget av ... Microsoft

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *